En lekeplass av farger og uttrykk

En lekeplass av farger og uttrykk
En lekeplass av farger og uttrykk

En ny dag venter rundt hjørnet, dagene blir lysere og lysere - og det er på tide med en lys og levende garderobe. Kast et blikk tilbake til barndommens fargerike klær, og ikke vær redd for å mikse farger og mønstre på kryss og tvers.Etter mange måneder med myke joggedresser, varme gensere og koselig strikk, er det nå på tide å slå seg løs i farger, mønstre, detaljer og lekende uttrykk. Ikke bare fordi våren er rundt hjørnet og dagene blir lysere. Men som et signal på optimisme, om glede og om håp for at morgendagen bringer farger, lys og glede.

Den tidlige våren byr derfor på lekende detaljer og drømmende pastellfarger

Den tidlige våren byr derfor på lekende detaljer og drømmende pastellfarger. Som et slags forskudd på på varmere tider, som tegn på blomstene som snart begyner å spire opp og som bilde på naturen som så smått begynner å gjenvinne sine farger.


Nøkkelordet for sesongens trender er lek. Lek med sammensetninger av farger, mønstre, passformer og finurlige detaljer. Prøv et par mønstrete jeans, som setter et personlig preg på garderobens mest velkjente must-haves. Eller velg et par jeans med påsatte stener eller perler som gir looken et ungdommelig og friskt pust.Mimre tilbake til barndommens fargelek når du tar på deg pastellfarger som et kjærkomment og moteriktig gjensyn med feminine nyanser. Miks pastellene på kryss og tvers, eller bruk dem som en feminin kontrast til røff denim.


Uansett er det gjort klart for feminine farger, røffe detaljer og lekende elementer. Bruk antrekket ditt som en lekeplass, slipp fargene inn og bli klar til å by en ny dag velkommen.