Zizzis første influencer-kolleksjon

Cecilie Schmeichel er en dansk influencer og innholdsskaper, og deler daglig sin fargerike verden og hverdagsliv på Instagram. Hun elsker festlige og fargerike antrekk – og sammen har vi skapt en influencer-kolleksjon med masse energi og femininitet.


“The collection reflects the way I want to live my life. It is both modern and comfortable. The clothes should not be an obstacle in everyday life – but comfortable can also be colourful and festive. Also on a regular Tuesday."

- Cecilie Schmeichel


I løpet av de siste årene har Cecilie oppdaget den fargerike verdenen av klær. Som barn flyttet hun rundt og gikk på skoler der uniformer var standarden. Derfor trengte hun ikke å forholde seg til klær før hun var i tenårene, og i begynnelsen var det hovedsakelig det enkle og svarte hun gikk for.


"My style is colourful, but it hasn't always been. In my 20s there was a shift, and since then I've started to play a lot more with colours, prints and feminine expression. With this collection, I want to invite you into my colourful world."

- Cecilie Schmeichel

Farger, femininitet og en leken følelse

En fullstendig kolleksjon fylt med farge, feiring og feminine detaljer - krydret med basisplagg som passer til det meste og de fleste. Det er det du vil finne i Cecilie Schmeichels kolleksjon med Zizzi.

En drøm som blir virkelighet

Cecilie hadde kolleksjonen i tankene lenge før den ble en realitet. Derfor har det vært viktig for henne å ha en leken tilnærming til prosessen - akkurat som hun leker med trykk, farger og uttrykk i klærne i hverdagen.


“The collection is a childhood dream come true. With this collection, I want to reach those who have one foot in pink and one foot in black. I dream of inspiring more women to choose the colourful dress and dare to play with their clothes."

- Cecilie Schmeichel


Cecilie oppfordrer oss alle til å leke med personlig uttrykk og ha på akkurat de klærne som gir deg selvtilliten til å ta over et rom. Samtidig er Cecilie klar over at som en offentlig person har hun et ansvar for å bruke kanalene sine riktig. For henne betyr dette å være ærlig, autentisk og støtte følgerne sine til å stå opp for seg selv. Enten det er i festkjoler eller en leopardtrykkdrakt, enten det er i hæler eller joggesko.


"As an influencer and digital creator, I have a voice that is important to utilise. I have a responsibility to be authentic in the here and now rather than polished. So, I also show the less pretty sides of life."

- Cecilie Schmeichel

Hverdag eller fest? Ett antrekk for alt

Kolleksjonen har festkjoler, rysjer og glitrende knapper, en elegant brodert skjorte og en kul rosa leopardtrykkdrakt. For å dempe de ultra-personlige og festlige antrekkene, finner du jeans og noen enkle bluser for å dempe de dristige valgene.

Med denne kolleksjonen ønsker vi å invitere deg inn i Cecilie's fargerike og feminine univers. Handle kolleksjonen og uttrykk din stil med vakre trykk og full på feminin energi nå.