3 forslag: Beste Sportsbhene for store bryster

3 forslag: Beste Sportsbhene for store bryster

Derfor er riktig Sportsbh viktig

Når du skal være aktiv, trenger du klær som gir deg de beste forutsetningene for å yte ditt beste. Hvis du har en stor byste, er Sportsbh spesielt viktig å ha kontroll på. En god Sportsbh for store bryster skal støtte og holde brystene på plass, samtidig som den er behagelig å ha på seg.


I tillegg til å føle seg mer komfortabel med en optimal Sportsbh, har det også en mer langvarig effekt. Hvis du ikke bruker en god Sportsbh, vil brystene dine være mer mobile når du trener. I tillegg til at det kan gjøre vondt og forstyrre selve treningen, betyr det også at huden rundt brystene blir løsere og at brystene etter hvert vil endre form.


Samtidig risikerer du at det påvirker ryggen og den generelle holdningen din hvis du har store bryster og ikke velger en Sportsbh med riktig støtte.5 tips: Hvordan velge den beste Sportsbhen hvis du har store bryster

Hvis du ikke er vant til å kjøpe Sports -bh, vil vi hjelpe deg her med 5 ting som er bra å ha i bakhodet når du trenger å finne den beste trenings-BH-en for store bryster.


1. Materiale: Se etter materialer som transporterer svette og lar huden puste. Når du er aktiv, blir kroppen varm, og hvis kroppen ikke kan kvitte seg med varmen, er det sjelden en god opplevelse.


2. Støtte: Finn en Sportsbh med den mest optimale støtten. Du kan starte basert på det faktum at jo større byste, jo mer støtte bør trenings-BH-en din ha.


3. Stropper: Velg en trenings-BH med brede stropper. Det gir bedre komfort. Hvis stroppene også kan justeres, er det en god mulighet til å tilpasse BH-en til kroppen din.


4. Type aktivitet: Aktivitetsnivået er med på å bestemme hvor mye støtte Sportsbhen skal gi. Den beste Sportsbhen for løping har høy støtte, mens en spasertur ikke krever så mye.


5. Passform: Sørg for at Sportsbhen sitter godt. Hvis den er for løs, vil den ikke gi nok støtte. Bruk derfor også alle justeringsmuligheter slik at den passer din kropp så godt som mulig.


LES OGSÅ: Vår guide til Sportsklær
De 3 beste Sports -bhene for store bryster1. Active Core: Super High Support Sports Bra

Med vår omfattende kunnskap og erfaring har vi utviklet en Sportsbh som gir maksimal støtte til den store bysten. Dette er den vi anbefaler at du bruker som en løpe-BH for store bryster, for fitness eller annen form for trening med høy intensitet.


  • Active Core Super High Support Sportsbh har en høy front cut slik at den dekker en stor del av brystet. På denne måten holdes brystene på plass, slik at god støtte sikres.
  • Stroppene er både polstret og brede, slik at de ikke plager skuldrene. De er justerbare både foran og bak, og det er kroker foran slik at du kan velge å krysse dem bak for ekstra støtte.

2. Active Core: High Support Wire Sports Bra

Med Active Core High Support Wire Sportsbh har designerne våre virkelig strukket seg langt for å skape den beste Sportsbhen for store byster. Fokuset er på passform og på å gi høy støtte. Derfor er det det beste alternativet for en Sportsbh for fitness og andre moderate former for trening, hvis du har store bryster.


  • BH-en har bøyler og er tilgjengelig i forskjellige bånd- og skålstørrelser. Dette betyr at det er bedre sjanser for å finne en størrelse som passer nøyaktig til din byste.
  • Med de brede, justerbare og polstrede stroppene får du maksimal komfort, og du kan også selv bestemme om du vil bruke stroppene som de er, eller om du vil lage en såkalt racerback, der stroppene samles på ryggen og på denne måten gir mer støtte.

3. Sports-BH med bredt bånd under bysten

For de av dere som driver med lettere aktiviteter, har vi designet denne sports-BH-en med et bredt bånd under bysten. Her har vi gått ut av vår måte å lage en enkel Sportsbh med støtte, som er perfekt for turgåing, styrketrening og lignende.


  • De brede stroppene og den brede elastiske kanten nederst bidrar til at den sitter godt, og du kan enkelt bruke en sportstopp over den.
  • Denne sports-BH-en for større byster gir også god stabilitet og komfort, ettersom det brede båndet under bysten sørger for at BH-en ikke graver seg inn i huden, men beholder sin form og posisjon.

Den enkle oversikten: Forskjellene mellom Sports -bh

Navn Aktivitet Stropper Andre fordeler
Active Core: Super High Support Sports Bra Intens trening Bred
Polstret
Mulighet for racerback
Justerbar foran og bak
Høyt snitt foran
Active Core: High Support Wire Sports Bra Moderat trening Bred
Polstret
Mulighet for racerback
Justerbar
Individuell bånd- og koppstørrelse
Sports-BH med bredt bånd under bysten Lett trening Bred Bred elastisk kant
God stabilitet