1 et par jeans – 3 kroppsfasonger

1 et par jeans – 3 kroppsfasonger

Den perfekte jeansen – den er ikke lett å finne, ikke sant? Her er våre beste slim fit jeans i store størrelser – for 3 forskjellige kroppsfasonger.


Vi kaller de nye passformene for B, C og D. De nye slim fit-jeansene finnes i størrelsene 42–60 i svart og blått. Les videre – og finn din perfekte slim fit-jeans neenfor.

Les om B-formen


B-formen defineres av en liten forskjell mellom midje- og hoftemål. Du har kanskje slanke ben.


I dag kan du oppleve at jeans som passer i midjen, er for store rundt hofter og ben. Hvis de passer til hoftene og bena dine, kan det hende at buksene er for trange i midjen. Se flere bilder her.

Les om C-formen


C-formen defineres av moderat forskjell mellom midje- og hoftemål.


I dag kan det være vanskelig å finne jeans som passer både hofter og ben. Passer de på hoften, er de for stramme i midjen, og hvis de passer i midjen er de for store på hoften og benet. Se flere bilder her.

Les om D-formen


D-formen defineres av stor forskjell mellom midje- og hoftemål.


I dag kan du oppleve at jeans som sitter i midjen, er for trange på hofter og rumpe. Jeans som passer hoftene dine, kan ha en glippe i midjen. Se flere bilder her.

Ofte stilte spørsmål

For å finne den perfekte størrelsen for deg anbefaler vi at du legger inn målene dine i vår størrelseskalkulator. Deretter gir vi deg et estimat på den ideelle størrelsen. Alternativt kan du velge om du trenger B, C eller D i veiledningen ovenfor.

Buksene fås i fire forskjellige benlengder, så det finnes et par for både lange og korte ben. Abrielle er tilgjengelig i lengdene 28, 30, 32 og 34.

Kort sagt er de 3 jeansene laget i alle våre vanlige størrelser, og hver størrelse for 3 forskjellige kroppsfasonger. Du kan se mye mer i tabellen nedenfor.

  • B: Liten forskjell mellom midje- og hoftemål
  • C: Moderat forskjell mellom midje- og hoftemål
  • D: Stor forskjell mellom midje- og hoftemål

Slim fit-jeans er ettersittende hele veien fra hofte til lår og legg. Vi skiller mellom super slim fit og slim fit, der super slim fit sitter veldig tett til kroppen.
Ideelt sett skal et par super slim fit-jeans sitte tett inntil kroppen, men alle kropper er forskjellige, og derfor vil ikke alle kvinner passe i samme jeanspassform. Vi har utviklet disse jeansene for å passe til 3 ulike kroppsfasonger, slik at enda flere kan få tilgang til et par komfortable, velsittende slim fit-jeans.

Generelt sett kan alle de tre jeansene (B, C og D) potensielt passe en kvinne med brede hofter. Forskjellen mellom størrelsene ligger i forholdet mellom hofte og midje.
Hvis du har en midje som er betydelig smalere enn hoftene, anbefaler vi D-passform. Hvis forskjellen i bredde er moderat, bør du velge C, mens en liten forskjell mellom midje- og hoftemålene vil si at du finner den beste passformen med B-passformen. Du kan se lese mer om de 3 ulike passformene her.

Stretchen gjør at disse super slim fit-jeansene sitter tett inntil kroppen, og at de også er komfortable. Alle buksene har rikelig med stretch, noe som er en fordel for kvinner med for eksempel fyldige lår og rumpe. Med disse jeansene får du god komfort i et par jeans som er designet spesielt for kroppsfasongene B, C og D.