Om Zizzi

Om Zizzi

Hos Zizzi ønsker vi å inspirere og veilede våre kunder. Derfor finner du guider til størrelser, passformer og figurtyper.


Vi er eksperter på å kombinere motetrender med de riktige materialene og passformene til kvinner i størrelse 42-60. Vi kombinerer kvalitet med godt utformede snitt, og leverer det hele til deg i form av daglige nyheter i et bredt utvalg med gode priser.

Hos Zizzi ønsker vi å tilby deg en fantastisk shoppingopplevelse - uansett om du besøker oss på nett eller i en av våre mange butikker.


Vi streber daglig for å skape de beste produktene i perfekte passformer, og oppmuntrer kvinner i hele Europa til å utforske og utfordre deres personlige stil.


Gå på oppdagelse i vårt inspirerende univers på nett, og husk å følge Zizzi på Facebook og Instagram for å få inspirasjon til de nyeste trendene innenfor mote og styling.


Jobb hos Zizzi

Hos Zizzi har vi alltid fokus på å skape de beste opplevelsene for kundene våre – uansett om det er i de fysiske butikkene våre eller på våre digitale plattformer.


Derfor leter vi alltid etter nye talenter til våre dedikerte team innenfor design, detaljhandel, e-handel, markedsføring, branding m.m.


Som en arbeidsplass er Zizzi definert av lojalitet og et resultatdrevet tankesett – og ambisjonene våre er høye.


Er du interessert i å jobbe med oss? Les mer, se ledige stillinger og send inn en søknad her.