Everyday Women

- with you, for youEkte, vanlige kvinner – og representanter for Zizzi. Everyday Women er vår vei til en moteverden som er litt nærmere ekte kvinner.


Everyday Women er vårt bidrag til en verden som er litt mer autentisk, litt nærmere virkeligheten, litt mer ekte. Der vi slutter oss til deg på den andre siden av skjermen og butikkdisken og tar et lite skritt fremover.

Med Everyday Women ønsker vi å speile hverdagskvinner og skape en moteverden som speiler virkeligheten. Derfor er Everyday Women oss alle – uansett høyde, hudfarge, musikksmak, skostørrelse og jobb. Uavhengig av personlig stil, kulturell bakgrunn og personlige verdier.

Being a part of Everyday Women has made me feel more confident, bold, and beautiful. I have been traveling, shooting with Zizzi, and I met a lot of different women. I have discovered a brand and a work full of passion, empathy, courage, and a little touch of craziness.
Andrea Bunod, FR

Derfor bytter vi ut modeller med Everyday Women i enkelte kampanjer, i tillegg til at vi har en løpende dialog om alt fra størrelser og passform på nettsiden. Og vi har startet viktige, opplysende samtaler ved å invitere deg inn. På den ene siden for å dele vår egen verden, men mest av alt for å gjøre deg til en aktiv del av å skape den. Å utvikle enda bedre produkter for deres preferanser og kropper, for kvinner i hele vårt fantastiske mangfold. Og for å vise ekte kvinner i kampanjene våre, skape dialog og stå sammen som kvinner.


Nå og i fremtiden. Everyday Women er et samarbeid med dere alle. Og det er vårt første skritt i retning av å skape et rom som lytter til og feirer fellesskapet og forskjellene våre.