Everyday Women - with you, for you

Everyday Women er vårt bidrag til en verden som er litt mer ekte. Litt mer autentisk, litt nærmere virkeligheten. Litt bedre til å lytte. Hvor vi går sammen med alle dere på andre siden av skjermen og butikkdisken, hvor vi går et lite skritt foran.


Med Everyday Women inviterer vi alle inn – for å dele vår verden, men ikke minst for å gjøre dere til en del av å skape den. Til å utvikle enda bedre varer som passer deres preferanser og til deres kropper, til kvinner og alle våre fantastiske forskjeller. Til å skape kampanjer og bilder som viser virkelighetens kvinner. Til å skape dialog, og til å stå sammen som kvinner.


Det gjelder nå og i fremtiden. Everyday Women er et samarbeid med alle dere. Og det er vårt første skritt mot å skape et rom som både lytter og som hyller fellesskapet i våre forskjeller.

Akkurat nå har vi ikke åpent for søknader – men følg med på denne siden

Vi er både stolte av og beærede over at så mange av dere har tatt dere tid til og vist mot til å dele av dere selv ved å sende en søknad til Everyday Women.


Akkurat nå har vi tatt de første skrittene sammen med en rekke kvinner, og vi tar derfor ikke imot nye søknader på nåværende tidspunkt. Men følg med på siden – vi vil gjerne snakke med og møte mange flere av dere, så vi åpner selvfølgelig for søknader igjen på et senere tidspunkt.