Everyday Women Manifesto

Hva vil det si å være en Everyday Woman? Virkelig, Everyday Women er oss alle. Uansett høyde, hudfarge, musikksmak, skostørrelse, jobbsituasjon, uansett stilsans eller personlige verdier. Her søker vi å skildre kvinner i hverdagen, for å skape en verden av mote som er litt nærmere virkeligheten.


Se Everyday Women Manifesto, og ikke glem lyden.

Everyday Women - with you, for you

Everyday Women er vårt bidrag til en verden som er litt mer ekte. Litt mer autentisk, litt nærmere virkeligheten. Litt bedre til å lytte. Hvor vi går sammen med alle dere på andre siden av skjermen og butikkdisken, hvor vi går et lite skritt foran.


Med Everyday Women inviterer vi alle inn – for å dele vår verden, men ikke minst for å gjøre dere til en del av å skape den. Til å utvikle enda bedre varer som passer deres preferanser og til deres kropper, til kvinner og alle våre fantastiske forskjeller. Til å skape kampanjer og bilder som viser virkelighetens kvinner. Til å skape dialog, og til å stå sammen som kvinner.


Det gjelder nå og i fremtiden. Everyday Women er et samarbeid med alle dere. Og det er vårt første skritt mot å skape et rom som både lytter og som hyller fellesskapet i våre forskjeller.