Touch by Zizzi: Et lite stykke personlighet til hjemmet ditt

Touch by Zizzi: Et lite stykke personlighet til hjemmet ditt
Touch by Zizzi: Et lite stykke personlighet til hjemmet ditt

Touch by Zizzi er det nyeste medlemmet i Zizzi-familien. Her finner du et utvalg av kremer og såper – i den beste kvaliteten.


Gi både hendene og kroppen din, og til og med oppvasken, et friskt pust med kvalitetsprodukter i en personlig innpakning. Utvalget vårt inkluderer håndsåpe, håndkrem, bodylotion og kroppsvask – i tillegg til oppvaskmiddel og gaveesker, som kan brukes til å gi den fineste vertinnegaven eller følelsen av spa i eget hjem.


Blant sortimentet vårt innenfor Touch by Zizzi finner du svanemerkede kvalitetsprodukter med et snev av trend og personlighet. Det er mange måter å sette farge på hverdagen – og hvorfor ikke gi de daglige pliktene en liten vri? Med unntak av oppvaskmiddel er alle produktene i serien Svanemerket.


Produktene er utviklet med to ulike dufter - den ene under navnet "Casual Coconut" og den andre under "Nordic Spa". Begge duftene er milde og skånsomme, i tillegg til at de er utviklet med tanke på å skape en følelse av velvære i alle kriker og kroker av hjemmet ditt.


Touch by Zizzi – den raske veien til personlighet og velvære I hjemmet