Er du klar for en tur i vannet?

Er du klar for en tur i vannet?

Det kan godt være at det fortsatt er en stund til sommervarmen treffer. Men det er fortsatt mange grunner til å begynne å se etter nytt badetøy. De feminine detaljene er den dominerende trenden akkurat nå og til sommeren. Det kan du se blant annet i form av feminine mønstre og snorer, som sammen skaper et nærmest grafisk uttrykk.


Gjør deg klar for en getaway! Kanskje det er en tur i svømmehallen som står på programmet. Eller kanskje et avslappende spaopphold eller en ferie i varmere strøk. Kanskje har du hoppet med på bølgen og nyter å ta en dukkert hele året rundt. Hva enn du har planlagt i kalenderen, kan nytt badetøy være med på å gi deg et tilskudd med selvtillit til badeturen.


En bikini med fine detaljer og en god passform er helt uunnværlig når det er utsikt til stranden eller bassenget - også når badingen foregår innendørs.


Se frem til badetøysesongen allerede nå - det kan være smart å starte jakten på nytt plus size badetøy tidlig på året. Utvalget er stort akkurat nå når våren er rett rundt hjørnet.

En bikini med fine detaljer og en god passform er helt uunnværlig når det er utsikt til stranden eller bassenget