Zizzi støtter kampen mot brystkreft i 2022

Zizzi støtter kampen mot brystkreft i 2022
Zizzi støtter kampen mot brystkreft i 2022

Hos Zizzi støtter vi brystene – i alle former, farger og størrelser. Uansett hvem de sitter på. Derfor donerer vi penger til den danske organisasjonen mot brystkreft hver gang du kjøper en vare fra kolleksjonen vår som er laget spesielt til formålet. På denne måten kan du være med å støtte kampen mot brystkreft. I år finner du et utvalg av undertøy og T-skjorter som du kan kjøpe her på nettsiden fra 22. september.


Hvis du vil vite mer om den danske organisasjonens arbeid og hva pengene går til, kan du lese mer nedenfor.

Den danske organisasjonens arbeid mot kreft

Hvert år blir det vist en kampanje i Danmark, som har som mål å sette fokus på og samle inn penger til kampen mot brystkreft. Kampanjen er laget av den danske organisasjonen, som hver dag tar opp kampen mot alle former for kreft. I Danmark jobber organisasjonen mot 3 felles mål:


1. Færre skal få kreft

2. Flere skal overleve kreft

3. Alle skal ha et bedre liv både med og etter kreft


Denne kampanjen har fokus på brystkreft. Det har i ettertid blitt en kjent dansk kampanje, som hvert år får stor oppmerksomhet fra danskene, bedrifter og sponsorer. Kampanjen representerer et unikt felleskap, hvor danskene samles for å vise støtte og samle inn penger til brystkreftsaken. Og det vil vi hos Zizzi selvfølgelig også gjerne bidra til.


Hva går pengene til?

Når du kjøper en eller flere varer fra denne kolleksjonen, er du også med på å støtte kampen mot brystkreft. 10% av beløpet går til prosjektene og hovedområdene som den danske organisasjonen jobber med. Du kan lese mer nedenfor.


Forskning

Forskning redder liv. Derfor har den danske organisasjonen flere forskere som daglig jobber for at blant annet brystkreft oppdages tidligere, at behandlingene gjøres mer skånsomme, og at flere brystkreftoverlevere får et godt liv på den andre siden av diagnosen. I tillegg støtter de dansk kreftforskning ved universiteter og sykehus over hele landet.


Pasientstøtte

Heldigvis er det flere og flere som overlever en brystkreftdiagnose. Men det er viktig at pasientene og deres pårørende får støtte til et godt liv både under og etter et brystkreftforløp. Derfor tilbyr den danske organisasjonen mot kreft pasientstøtte til kreftrammede kvinner og deres familier. Dette inkluderer gratis rådgivning og støtte – f.eks. i kreftkonsultasjoner over hele landet og via deres hotline, som tilbys hver dag på telefon, chat eller Skype.


Informasjon

Informasjon kan forebygge kreft. Kosthold, mosjon og alkohol er noe av det som spiller en vesentlig rolle i forebyggelsen av brystkreft. Derfor jobber den danske organisasjonen for å fortelle hvordan de gode rådene kan omsettes til konkret atferd som reduserer risikoen for kreft. All informasjon i denne artikkelen kommer fra den danske organisasjonen mot brystkreft. Kunne du tenke deg å se hvordan du ellers kan støtte kampen mot brystkreft og lese mer om de forskjellige prosjektene, kan du besøke hjemmesiden deres her.