Everyday Women: Om 2 powerkvinner som inspirerer oss

Everyday Women: Om 2 powerkvinner som inspirerer oss
Everyday Women: Om 2 powerkvinner som inspirerer oss

Årets festligste sesong har startet, og det betyr blant annet julebord, firmafester og nyttårsaften. Det betyr at du kan gå all-in på antrekk med paljetter, glitter, velur, blonder og matchende sett.


Vi ønsker festen velkommen med åpne armer. Så sett den ene foten foran den andre og finn frem ditt store smil. Livet er en fest og du er invitert – bli med å danse og følg rytmen.


Everyday Women handler om å lære av hverandre, om å støtte hverandre og om å inspirere hverandre. Derfor forteller Everyday Women, Anna Sofie og Caroline, om hva en powerkvinne er for dem og hvilke powerfulle go-to festlooks de gjerne går for.


La oss gi ordet videre til noen av kvinnene det handler om.

Hva er en powerkvinne?

"En powerkvinne er en kvinne som kjenner seg selv, sine styrker og svakheter, og eier de!». Hun vet hva hun er verdt. En powerkvinne vet hva hun vil, og går etter dem, men aldri på bekostning av andre. Vi reiser oss ved å løfte hverandre."

- Caroline, Tyskland


"En powerkvinne er en kvinne som har kontakt med seg selv. Hun er i kontakt med intuisjonen sin, og bruker den til å reflektere over og forbedre seg gjennom livet. Hun er en ustoppelig kraft."

- Anna Sofie, Danmark


Om forskjellen på hverdagsklær og festklær

"Festklær er for meg noe som bringer mine morsomme, flørtende og sexy sider frem. Også elsker jeg glitter og glam! Jeg vil gjerne føle meg sexy, og normalt tar jeg på noe som fremhever kurvene mine og som viser litt hud."

- Caroline, Tyskland


"Jeg skiller faktisk ikke mellom hverdags- og festklær. Jeg kan finne på å gå i festlige klær til hverdags, og causal klær på fest. Sannsynligheten for glitter og lange kjoler er derimot litt større når det kommer til festlige anledninger, men kun litt."

- Anna Sofie, Danmark

Vi reiser oss ved å løfte hverandre
Caroline, Tyskland

Om å ha en god fest – og å ha et go-to festantrekk

"En god fest starter med et godt selskap. Det beste er en fest med mine beste venner, fordi jeg føler meg trygg med dem. Godt selskap betyr også snille og åpne mennesker. Dans er en selvfølge! I beste fall til enten old school hip-hop eller soulklassikere. Mitt go-to festantrekk er en sort, mellomlang, tettsittende kjole uten armer og et par hvite sneakers. Det er utrolig behagelig og sexy. Jeg pleier å bruke sneakers når jeg skal på fest, fordi for meg betyr fest også dans – og jeg kan ikke vise mine dansemoves i høye heler."

- Caroline, Tyskland


"En god fest er en kveld med gode venner, god vin, dans og masse latter. Det viktigste med mitt go-to festantrekk er at jeg føler meg komfortabel i klærne. Da må de gjerne være litt ekstra."

- Anna Sofie, Danmark


Om å velge mellom det ene eller det andre til fest

Kjole eller matchende sett

Kjole: "Kjoler får meg alltid til å føle meg feminin, sexy og komfortabel."

- Caroline, Tyskland


Begge: "Jeg elsker begge deler!"

- Anna Sofie, Danmark


Blonder eller velur

Blonder: "Blonder viser huden frem på en utrolig sexy, men allikevel fin måte."

- Caroline, Tyskland


Blonder: "Fordi velur er alt for varmt når jeg skal danse."

- Anna Sofie, Danmark


Paljettkjole eller den lille sorte

Paljettkjole: "Jeg liker litt oppmerksomhet og å være i sentrum i blant. Paljetter får meg til å føle meg som en 70-talls disco-dronning."

- Caroline, Tyskland


Den lille sorte: "Den lille sorte er alltid en god og enkel beslutning hvis jeg skal raskt ut av døren."

- Anna Sofie, Danmark

Takk til Everyday Women, Anna Sofie og Caroline, som rammer inn betydningen av ordet power og fremhever to ekte og ulike typer powerkvinner. La deg bli inspirert av deres festlige tilnærming til livet og deres sprudlende festantrekk.


Velg akkurat det antrekket som gir deg en følelse av kraft, enten det er sneakers og joggebukser eller glitterkjoler og stiletter. En powerkvinne er ikke redd for å vise hvem hun er. Hun er god nok, akkurat som hun er. Rett opp ryggen, vær deg selv og gjør livet til en fest.