9 forslag til julegaven

9 forslag til julegaven

Få inspirasjon til juleshoppingen her

Mangler du inspirasjon til ønskelisten i år?

Les denne gaveguiden, hvor tre Everyday Women forteller hva de ønsker seg til jul. Få inspirasjon til å gi den perfekte julegaven – og kanskje også finne noe til din egen ønskeliste. Det kan være gaven til en venninne, søster, mor, mormor eller noen andre. Les den her:

3 kvinner – 3 ønskelister

1. Skinnboots

2. Boots

3. Softshellbukser


"Jeg ønsker meg to forskjellige par skinnboots. Begge er rett og slett utrolig stilige, og de er begge perfekte til både skjørt, kjoler og bukser."

"Utover dette står et par softshellbukser også høyt på ønskelisten min, fordi jeg liker å være utendørs om vinteren og da er disse vært utrolig gode, varme og praktiske."

1. Turbukser

2. Undertøy – BH og truser

3. Nyttårskjole


"Jeg ønsker meg turbukser fordi de er litt dyre å kjøpe helt selv. Jeg elsker hvordan Zizzi tenker fremover og kler kvinner i alle størrelser til alle anledninger og aktiviteter. Dessuten er et nyttårsforsett i 2024 at jeg vil være mer utendørs, og da vil disse buksene være en stor del av den reisen."

"Et sett sexy undertøy slår aldri feil! Settet er moderne og utrolig sexy på grunn av den stilrene looken. Dessuten er det behagelig å ha på seg, og generelt er det bare utrolig stilig! Jeg bruker kun BH-er uten vattering, da jeg føler meg mer feminin i den typen BH."

"Jeg mangler noe til nyttårsaften og derfor ønsker jeg meg denne kjolen! Jeg så kjolen med glitternagler, og tenkte at det kunne vært en utrolig fin look til nyttår."

1. Velurbukser

2. Topp med paljetter

3. Boots


"Jeg ønsker meg velurbukser og en topp med paljetter, fordi jeg gjerne vil ha et litt mer festlig antrekk til jul og nyttår, med litt ekstra glitter. Jeg tenker også å bruke blusen en dag hvor jeg bare vil være litt ekstra fin. Kanskje bruker jeg også en lang svart cardigan eller blazer til blusen og de fine buksene. Jeg synes begge deler ville passet utrolig godt til antrekket!"

"Bootsene er så fine! Jeg elsker de rå sålene og at de har et bredt skaft som passer til mine ben. Dessuten passer de perfekt til velurbuksene eller en kjole."

Det er alltid fint for mottakeren av en ønskeliste at det finnes juleønsker i forskjellige prisklasser. Dessuten er det hyggelig å ønske seg eller gi en gave som personen ikke bare kjøper selv eller får til hverdags. På den måten blir det satt ekstra stor pris på både å gi og motta en gave. Vi har spurt våre Everyday Women hva som er viktig for dem når de skal gi julegaver:


Hva er det viktigste for deg når du gir en julegave til en du er glad i?


"Jeg pleier å spørre venner og familie hva de ønsker seg, fordi jeg ønsker at gaven skal bli brukt. Hvis jeg gir klær i julegave, går jeg etter klær som er laget av et bærekraftig materiale."

- Caroline, 39, Tyskland


"Jeg vil veldig gjerne vite eller tro på at det er noe som mottakeren vil sette pris på og blir glad for. Jeg synes det er ekstra gøy å gi en form for opplevelse. Noe som vil være et hyggelig minne."

- Anna, 60, Sverige


"Det viktigste er helt klart å finne noe jeg føler personen har sagt direkte at de mangler, men kanskje ikke selv har tenkt over at de ønsker seg. Det er det beste når folk bli overrasket, men samtidig glade."

- Anna Sofie, 34, Danmark


Her fikk du tre vidt forskjellige kvinner sine forslag på de perfekte julegavene i 2024. Kanskje kjenner du en som fortjener å bli litt ekstra skjemt bort med en lignende gave?


De beste julehilsener fra

Everyday Women og Zizzi