Del ditt kompliment

- Be kind. Be you.


Du er nok kjent med følelsen av å få et kompliment. Kanskje blir du litt flau, trekker skuldrene opp mot ørene eller snur ansiktet litt vekk fra giveren. Kanskje sender du automatisk noen rosende ord tilbake for å gjengjelde den søte gesten. Uansett, det er hyggelig å få et kompliment, både de overfladiske og de som går litt dypere.


I denne perioden fokuserer vi på å videreføre de fine ordene - til oss selv og til andre. Se nedenfor for 5 kvinners komplimenter til seg selv og hverandre. Kanskje får du til og med inspirasjon til å gi et kompliment selv? Du kan for eksempel se på deg selv i speilet og si noe positivt om det du ser. Det kan føles fjernt i begynnelsen, men hvis du fortsetter, gir det mye god energi. Kanskje gir du et kompliment til noen som står deg nært og forteller dem hva de betyr for deg. Kanskje er du modig nok til å si noe hyggelig til en fremmed på gaten.


Komplimenter varmer hjertet - mye lenger enn tiden det tar å si dem. Del ditt kompliment med en heldig mottaker og med oss på Instagram.