Hvis du drømmer om å ha en stylist kan du her online straks være din egen med fem ekstra stylingstips, som vi har funnet frem til deg. Du vil finne styles som passer akkurat til din stil. Vi hjelper til at du er perfekt kledd - hver eneste dag.

PERSONLIG STYLING TIPS #1

ROLL UP

Et helt universelt tips er alltid å vise en smule hud. Blikket faller nemlig alltid på den nakne hud. Så ved å rulle ermene opp på dine blazere og topper, viser du helt automatisk den smaleste del av din kropp frem, og på den måten får dine elegante håndledd resten av din kropp til å fremstå mere slank.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #2

FEMININE FOCUS POINTS

Styling handler i bunn og grunn om proposjoner. Brett buksebenene opp på dine jeans, så man får et liten titt på dine ankler. Uansett hvilken figur du har gir dette deg et feminint og elegant fokuspunkt som får dine ben til å virke uendelig. Bonustips: Ha alltid styr på din jeanstype. Du kan alltid komme forbi en av våre Zizzi butikker hvor vi vil veilde deg og hjelpe med å finne de perfekte jeans til deg.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #3

YOUR NEW BEST FRIEND

Blazere - Bær en som skjærer tvers over midten av din bakside. Den må også gjerne være slank så din fine silhuett fremheves.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #4

USING SHAPEWEAR

Gjem deg aldri vekk. Prøv å unngå å la deg frist av ideen om volum kamuflerer. Fremhev istedet alltid din kropps kurver - også selv om du har kjærlighetshåndtak eller særlige deler av din kropp du foretrekke å gjemme vekk. Kom inn i en vane med å bruke shapewear. Det vil skjule alt det du gjerene vil gjemme vekk, og samtidig fremheve de deler som du gjerne vil vise frem.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIPS #5

SHOW YOUR SILHOUETTE

Et av de beste tipsene for å skape en feminin silhuett er å gå i figursydde kjoler og jakker eller enkelt legge til et belte som fremhever din figur. Noen ganger kan vi bli tiltrukket av løse og flowy silhuetter men en mer strukturert silhuett får faktisk oss alle til å se slankere ut. Uansett hvilken figur du har.

SE STYLES

Chat med oss
Livechat med en stylist

Trenger du hjelp til å finne riktig størrelse, farge eller style, så står våre online stylister klare til å hjelpe deg.

KUNDESERVICE

Har du spørsmål til våre varer, behandling av din ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.

Kundeservice

Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.

Kundeservice
Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.