JEANSGUIDE

Har du et par favorittjeans fra Zizzi? Nå har modellene våre fått nye navn, og det har kommet enda flere til.Finn din perfekte passform ved hjelp av vår Jeans Converter.

Gemma

REGULAR LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Hils på Gemma, som alltid vet hvordan hun skal kle seg for å se bra ut. Gemma blir din nye bestevenn hvis du har formfulle hofter og et ønske om lengre ben – og helt ærlig: hvem har vel ikke det?

SHOP Nå

Nille

EXTRA SLIM LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Nille er den langbente, feminine og trendy i venninneflokken. Nille framhever de fantastiske bena dine, og de blir ofte sett sammen med en enkel, kul t-skjorte eller en oversized herreskjorte

SHOP NÅ

Amy

SUPER SLIM LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Amy er den nye vennen i gjengen: hun er fleksibel og sørger for at du alltid har det komfortabelt. Amy vil få deg til å glemme alt om tights og leggings!

SHOP NÅ

Emily

SLIM LEGS,
REGULAR WAIST AND CURVY HIP

Emily er en kul kollega – stilen hennes er både klassisk og moderne. Hun er alltid velkledd, men aldri kjedelig. Den normale midjehøyden og de smale bena gjør Emily til det perfekte valget på jobb så vel som på familiemiddag.

SHOP Nå

Ellen

Si hei til Ellen! Ellen er den moteriktige bukseeksperten - hun får hoftene dine til å se slankere ut og lårene til å virke lange og smale, og gir deg samtidig en touch av det glamorøse 70-tallet.

SHOP NÅ

Sanna

EXTRA SLIM LEGS,
REGULAR WAIST AND CURVY HIP

Møt Sanna - din nærmeste, beste og tøffeste venninne. Sanna er sexy, dristig, ekstra smal og så behagelig at hun vil føles som en ”second skin” på hoftene og bena dine.

SHOP NÅ