Zizzi-butikk

Oslo City

Zizzi - Oslo City
0050 Oslo
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 22:00
Tirsdag
10:00 - 22:00
Onsdag
10:00 - 22:00
Torsdag
10:00 - 22:00
Fredag
10:00 - 22:00
Lørdag
10:00 - 20:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Oslo City ligger på kjøpesenteret Oslo City. Oslo City er en nasjonal shoppingdestinasjon og ett av Norges mest attraktive kjøpesentre. Oslo City ligger i et tett, urbant utbygget område, i umiddelbar nærhet til Oslo S og sentrale buss, trikk- og T-banelinjer og er dermed lett tilgjengelig med sin strategiske beliggenhet. Senteret har gjennomgått flere oppgraderinger og fremstår i dag som pulserende og inspirerende. Vi ønsker deg velkommen til en pulserende handleopplevelse i hjertet av Oslo!

Parkering og beliggenhet

Oslo City har 340 parkeringsplasser i Apcoa Parkering Oslo City P-hus, sykkelparkering, moped - og motorsykkelparkering og ladestasjon for el-biler.

Parkering skjer med skiltgjenkjenning. Med skiltgjenkjenning får man ikke parkeringsbot på grunn av manglende betaling. Skiltnummeret leses ved innkjøring og starter p-tiden. Ved utkjøring leses skiltet igjen og P-tiden stopper. Med skiltgjenkjenning går alt sømløst. Du trenger ikke billett og du kan betale med mobilen enten i appen APCOA FLOW eller på websiden flow.apcoa.no.

Kollektivtransport

Alle kollektive tjenester finnes rett utenfor Oslo City, inkludert flytoget.

Finn trendy damemote i store størrelser på Oslo City

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på Oslo City. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Oslo City og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på Oslo City

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på Oslo City!