Zizzi-butikk

Liertoppen

Zizzi - Liertoppen
3420 Drammen
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 21:00
Tirsdag
10:00 - 21:00
Onsdag
10:00 - 21:00
Torsdag
10:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 21:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Liertoppen ligger på kjøpesenteret Citycon Liertoppen i Lierskogen, som ligger mellom Bærum og Drammen. Citycon Liertoppen består av av rundt 80 butikker, og flere spisesteder og ulike servicetilbud for deg som kunde.

Parkering og beliggenhet

Det er gratis parkering og ca. 1.200 parkeringsplasser i parkeringshuset og på plasser utendørs. Det finnes 8 ladepunkter for el-bil i parkeringshuset og 4 ladere under tak i bygg A. Tilknyttet senteret finnes det egne Tesla-ladere. Ikke nok med det, så er Liertoppen - anlegget et av de største ladeanleggene Tesla har i Europa. Liertoppen er stolte over å få være det første stedet i Norge med V3-stasjon. Det nye V3-anlegget  har CCS-kontakt, og eier du en Model S eller X vil du også kunne bruke V3-anlegget, om du har et CCS-adapter. Den selvbetjente stasjonen er tilgjengelig 24/7, på parkeringsplassen mot gamle Drammensveien ved B ved underetasjen.

Finn trendy damemote i plus size på Liertoppen kjøpesenter

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på Liertoppen kjøpesenter. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Liertoppen kjøpesenter og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på Liertoppen kjøpesenter

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på Liertoppen kjøpesenter!