Zizzi-butikk

Kvadrat

Zizzi - Kvadrat
4313 Sandnes
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 21:00
Tirsdag
10:00 - 21:00
Onsdag
10:00 - 21:00
Torsdag
10:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 21:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Kvadrat ligger på kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes. Kvadrat ligger med kort avstand til offentlig transport. Kjører du bil er det gratis parkering på senteret. Gratis WiFi til deg som er kunde på senteret. Logg på Thon WiFi, og du kan surfe i opptil tre timer mens du er på senteret.

Parkering og beliggenhet

Du finner senteret like ved siden av E39, 12 minutt fra Stavanger og 5 minutter fra Sandnes med bil. Med 1790 gratis parkeringsplasser tilgjengelig er det gode muligheter for parkering på senteret. Kvadrat tilbyr også 20 ladepunkter for el-bil, samt gratis sykkelparkering og utlån av rullestoler og oppbevaringsbokser. Det er over 1790 gratis parkeringsplasser, hvorav 900 er under tak.

Kollektivtransport

Det er flere hundre bussavganger hver dag til ulike steder i regionen like utenfor senteret. Merk at stoppestedet heter “Kvadrat holdeplass 1” (går mot Sandnes) og “Kvadrat holdeplass 2” (går mot Stavanger).

Finn trendy damemote i plus size i kjøpesenteret Kvadrat

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi i kjøpesenteret Kvadrat. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår i kjøpesenteret Kvadrat og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees på Zizzi på kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi i kjøpesenteret Kvadrat!