Zizzi-butikk

Strømmen

Zizzi - Strømmen
2010 Strømmen
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 21:00
Tirsdag
10:00 - 21:00
Onsdag
10:00 - 21:00
Torsdag
10:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 19:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Strømmen er lokalisert på Strømmen Storsenter. Strømmen Storsenter ligger sentralt i Lillestrøm kommune, med gangavstand til tog og buss, og gode parkeringsmuligheter med ladestasjoner for el-biler. Senteret ligger en kort kjøretur fra Oslo. Strømmen Storsenter er et av Norges største kjøpesenter med 195 butikker, spisesteder og virksomheter. Sentral beliggenhet og 2 timer gratis parkering.

Parkering og beliggenhet

På senteret er 1600 av parkeringsplassene fordelt på to parkeringshus som ligger i hver sin del av senteret. Du finner i tillegg 50 plasser for ekspressparkering utenfor den gamle hovedinngangen til senteret og 100 parkeringsplasser på fabrikkområdet på storsenterets vestside. Vi har 68 handicap-plasser hvorav de fleste er i våre to parkeringshus hvor vi har to timer gratis parkering. Vi har også HC-plasser på ekspressplasser i Støperiveien og utenfor inngang Vinmonopolet, her er det gratis parkering for bevegelseshemmede. Sykkelparkering: finnes rett utenfor eller i tilknytning til de fleste av våre innganger fra gateplan

Adkomst med bil fra Oslo

Kjører du med bil fra Oslo følger du E6 mot Trondheim, før du tar av til 159 mot Lillestrøm/A-Hus. Følg denne veien helt til du kommer til Blåkollentunnelen. Etter at du har kjørt gjennom Blåkolltunnelen er du fremme på baksiden av Strømmen Storsenter. Ta til høyre i rundkjøringen, og du kan kjøre inn i ett av våre to parkeringshus.

Adkomst med bil fra Østre Aker vei

Start retning vest på Østre Aker vei (163). Hold venstre og fortsett på Østre Aker vei (163), følg skilt mot Ryen. Hold høyre og ta avkjøring inn på Østre Aker vei (150). Hold høyre inn på Ulvensplitten (E6). Ta avkjøring inn på Ulvensplitten. Følg skilt mot Lilllestrøm, Karihaugen, Akershus universitetssykehus. Hold høyre og ta avkjøring 42 inn på Strømsveien (159). Følg skilt mot Strømmen. Hold til høyre og inn på Fjellhammerveien. Ta til høyre i rundkjøringen første avkjøring, Stasjonsveien. Kjør til høyre i neste rundkjøring, og rett inn i ett av våre to parkeringshus.

Adkomst med bil på E6 fra nord

Kjør av E6 til høyre omtrent 3 km etter bensinstasjonen på Skedsmovollen (skiltet mot Gjellerårsen/Nittedal). Kjør til venstre i første rundkjøring. Fortsett rett frem til andre avkjøring til høyre. Følg veien mot Strømmen.

Reise med buss og tog

Strømmen stasjon og bussholdeplass ligger få minutters gange fra senteret.

Finn trendy damemote i plus size på Strømmen Storsenter

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på Strømmen Storsenter. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Strømmen Storsenter og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees på Zizzi på Strømmen Storsenter

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi Strømmen!