Zizzi-butikk

Tveita

Zizzi - Tveita
0671 Oslo
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 21:00
Tirsdag
10:00 - 21:00
Onsdag
10:00 - 21:00
Torsdag
10:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 19:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Tveita ligger på kjøpesenteret Tveita Senter i Oslo. Tveita er et trivelig nærsenter med over 60 butikker og tjenester. Her finner du også tannlege, lege og fysioterapeut. Du kan nyte god mat, kaffe eller drikke på en av de mange restaurantene eller kaféene.

Parkering og beliggenhet

Vi har 500 parkeringsplasser med to timer gratis parkering i senterets åpningstid. Ønsker du å stå parkert lenger, kan du betale for dette, kun kr 29,- per time. Sykkelparkering finner du utenfor hovedinngangen.

Finn frem med kollektiv transport

Benytt t-banens linje 2 til Tveita t-bane. Buss 61, 69, 76 og 79.

Finn trendy damemote i plus size på Tveita Senter

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi Tveita. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Tveita Senter og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees på Zizzi på Tveita

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi Tveita!