Zizzi-butikk

Karmsund

Zizzi - Oasen
5542 Karmsund
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 20:00
Tirsdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Oasen ligger på Oasen Storsenter i Karmsund. Oasen Storsenter ligger på fastlands Karmøy på Norheim, 5 km sør for Haugesund Sentrum. Senteret har 65 butikker, turistinformasjon og gratis parkering. Det viser seg at Oasen Storsenter er mye nærmere enn de fleste tror. Det er enkelt å finne veien uavhengig av om du kommer fra Haugesund eller Karmøy. Senteret ligger på Norheim, i skjæringspunktet mellom Haugesund og Karmøy, 5 km sør for Haugesund Sentrum - like ved Karmsund bro. Det er ca. 5 minutters kjøring fra Haugesund og 10 minutter fra Haugesund Lufthavn Helganes. Zizzi Oasen er lokalisert i nærheten av inngang A. Gratis WiFi til deg som er kunde på senteret. Logg på Thon WiFi, og du kan surfe i opptil tre timer mens du er på senteret.

Parkering og beliggenhet

Oasen Storsenter har 1000 gratis parkeringsplasser. Du finner parkering rundt hele senteret og ved alle senterets innganger. Det finnes parkeringsplasser for bevegelseshemmede fordelt ved alle inngangene til senteret, og ekstra brede familieparkeringsplasser ved dagligvarebutikkene. Lynladestasjon for elbiler finner du på sørsiden utenfor Rema. Denne driftes av mer.no

Kollektivtransport

Norheim Bussterminal ligger like ved Oasen Storsenter og er et knutepunkt for busstrafikken i området. Her finner du lokalbuss, kystbuss og flybuss. Flybussen har stoppeplass ved RV 47 ved senteret.

 

Finn trendy damemote i plus size i Oasen Storsenter

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi i Oasen Storsenter. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil. Sykkelparkering: Finner du til høyre for hovedinngangen 2. etasje.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår i Oasen Storsenter og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees på Zizzi på Oasen Storsenter

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi i Oasen Storsenter!