Zizzi-butikk

Østfoldhallen

Zizzi - Østfoldhallen
1661 Rolvsøy
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 20:00
Tirsdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Østfoldhallen ligger på kjøpesenteret i Østfoldhallene ved Rolvsøy. Østfoldhallene ligger midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Med sin plassering sentralt ved riksvei 109 er Østfoldhallene et utmerket valg for shopping. Kjøpesenteret huser en rekke butikker i alle sjangere. Vi har et stort utvalg i alt fra klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg. Vi har også en fotballhall i 2. etasje med mye sportslig aktivitet og noen andre arrangementer i løpet av året. Det finnes flere kafeér hvor du kan nyte en god kopp kaffe.

Parkering og beliggenhet

På Østfoldhallene finner du 1800 parkeringsplasser hvor du kan stå kostnadsfritt mens du handler på senteret. Vi har plass til alle Vi har handikap-plasser og parkeringsplasser tilpasset familier. Lader til elbil Vi har tre hurtigladere og seks fleksiladere for elbil. Benytt innkjøring i syd.

Med bil fra Fredrikstad

Følg riksvei 109 mot Sarpsborg. Senteret ligger langs veien etter 6 km som tilsvarer rundt 9 minutters kjøretid.

Med bil fra Sarpsborg

Følg riksvei 109 mot Fredrikstad rundt 10 km / 15 min fra Sarpsborg sentrum.

Med bil fra Oslo

Følg E6 forbi Råde, ta avkjøring nummer ni mot Greåker og følg riksveien 112 mot Greåker. Kjør til høyre ut på 109 mot Fredrikstad og du får Østfoldhallene på venstre side etter 3 km / 3 min.

Kollektivtransport

Glommaringen kjører forbi hvert kvarter mot Fredrikstad og Sarpsborg.

Finn trendy damemote i plus size i Østfoldhallen

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi i Østfoldhallen. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår i Østfoldhallen og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees på Zizzi i Østfoldhallen

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi i Østfoldhallen!