Zizzi-butikk

Vinterbro

Zizzi - Vinterbro
1407 Vinterbro
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 21:00
Tirsdag
10:00 - 21:00
Onsdag
10:00 - 21:00
Torsdag
10:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Vinterbro ligger på kjøpesenteret Alti Vinterbro. Alti Vinterbro har over 80 butikker og ligger rett utenfor Oslo. Senteret har et bredt og godt service- og handelstilbud. Sulten? Det har hele 9 spisesteder å velge mellom.

Parkering og beliggenhet

Med bil

Alti Vinterbro har enkel adkomst fra E6 og E18, og ligger et steinkast fra Tusenfryd.

Parker 3 timer gratis. Det er 1250 p-plasser og ladestasjon for el-bil. Parkeringsplassene er avgiftsbelagt og prisen er 10,- per påbegynte halvtime. Parker med automatisk skiltgjenkjenning med Autopay for mest mulig sømløs parkering.

Kollektivtransport

Det er busstopp utenfor senteret. Se ruter.no for rutetider.

Finn oss på Google Maps

Senterets adresse: Sjøskogenveien 7, 1407 Vinterbro

Finn trendy damemote i plus size på Alti Vinterbro

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på Alti Vinterbro. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Alti Vinterbro og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på Alti Vinterbro

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på Alti Vinterbro!