Zizzi-butikk

Hamar

Zizzi - Hamar
2317 Hamar
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 21:00
Tirsdag
10:00 - 21:00
Onsdag
10:00 - 21:00
Torsdag
10:00 - 21:00
Fredag
10:00 - 21:00
Lørdag
10:00 - 19:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Hamar ligger på kjøpesenteret CC Hamar. CC Hamar er innlandets største senter for handel og næring. Bygningen inneholder et moderne kjøpesenter på 33.000kvm, med flotte uteområder og offentlig park på taket på seks mål. Her finner du lekeplasser, petanque baner, frukttrær og benker. I vinterhalvåret tilbys en skøytebane på 330 kvm. Senteret består av 84 butikker, herav 8 serveringssteder, i tillegg til treningssenter, tannleger, helseklinkikk og bank. Samt 38 leiligheter, 15 rekkehus og 21 studioleiligheter.

Parkering og beliggenhet

Med bil

Kjør av E6 ved Midstranda. Følg skilting mot Hamar sentrum. Du vil da komme rett på senteret i Vangsveien 62.

Parkeringen på CC driftes med Autopay. Det vil si at bilskilt registreres ved inn og utkjøring. Du trenger ikke trekke billett. Det er 3 timer gratis parkering innenfor senterets åpningstider og står du over 3 timer betaler du når du drar. Gratis parkering tildeles kun etter innkjøring kl. 05-21 på hverdager og kl. 07-18 på lørdager. Da kan du shoppe uten å bekymre deg for parkering.

Med buss

  • Bybuss B1, B3, B4, B5 fra Hamar Skysstasjon.
  • Buss 170 fra Gjøvik.
  • Buss 172 fra Elverum.
  • For oppdaterte planruter se nettsidene til Hedmark Trafikk

Med tog

Til fots fra togstasjon gå vestover på Strandgata, og ta til høyre opp Vangsveien. Du vil da få CC Hamar på venstre hånd.

For rutetabell se nettsidene til NSB

Finn trendy damemote i plus size på CC Hamar

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på CC Hamar. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på CC Hamar og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på CC Hamar

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på CC Hamar!