Zizzi-butikk

Galleriet

Zizzi - Galleriet
5014 Bergen
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
09:00 - 21:00
Tirsdag
09:00 - 21:00
Onsdag
09:00 - 21:00
Torsdag
09:00 - 21:00
Fredag
09:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Galleriet ligger på kjøpesenteret Galleriet i Bergen. Galleriet er regnet som et av Norges flotteste kjøpesentre og befinner seg på Torgalmenningen i Bergen. Som Bergen sentrums største shoppingsenter finner du de nyeste og mest oppdaterte butikkonseptene – med en spennvidde fra de største og kjente merkevarene, til unike produkter du ikke finner andre steder. Senteret har 70 butikker i de fleste bransjer, og flere hyggelige og varierte spisesteder.

Parkering og beliggenhet

Bergen CityPark P-hus, Markeveien 7: Inn-/utkjøring fra Markveien. Også utkjøring i Fortunen. Dette anlegget har Aimo Park Easy, en sømløs og kundevennlig parkeringsløsning med kamera som registrer kjennemerke ved både inn og utkjøring automatisk.

Kollektivtransport

Buss- og jernbanestasjon ligger rett over veien for senteret.

Finn trendy damemote i plus size på Galleriet i Bergen

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på Galleriet i Bergen. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Galleriet i Bergen og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på Galleriet i Bergen

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på Galleriet i Bergen!