Farge: Svart

Regnjakke fra Active by Zizzi. 

Pustende regnjakke med refleksdetaljer, sømmer og toveis glidelås. Den har hette med justerbar knyting, ribbekant i ermene, lommer i siden og justeres i bunn med strikk. 

For å sikre at et produkt blir fullstendig vanntett, kan man dekke alle sømmer med en spesiell tape som gjør at vannet ikke kan trenge gjennom. Denne tapen hever produktets egenskaper og brukes typisk til regntøy, skitøy og annet funksjonelt yttertøy.

Denne jakken har et vannsøyletrykk på 8000 mm. om gjør produktet utrolig motstandsdyktig overfor ekstreme værforhold. Vanntetthet måles i den mengden vann, målt i mm som kan presses på materialet før det kommer vann gjennom. Vanntett stoff fremstilles ved å laminere eller dekke materialet med en vanntett membran.

Regnjakke med refleksdetaljer, Black w. Reflex, Image Regnjakke med refleksdetaljer, Black w. Reflex, Model
Gå til produkt
Farge: Svart

Regnbukser fra Active by Zizzi. 

Regnbukser i et pustende materiale med tapede sømmer. De har refleksdetaljer på bena i tillegg til strikk i livet med justerbar knyting. 

For å sikre at det produkt blir fullstendig vanntett kan man dekke alle sømmene med en spesiell tape som gjør at vannet ikke kan trenge gjennom. Denne tapen høyner produktets egenskaper og brukes typisk til regntøy, skitøy og annet funksjonelt yttertøy. 

Disse buksene har et vannsøyletrykk på 8000 mm. som gjør produktet veldig motstandsdyktig overfor ekstreme værforhold. Vanntetthet måles i den mengde av vann, målt i mm, som kan presses på materialet før det kommer vann gjennom. Vanntett stoff fremstilles ved å laminere eller dekke materiale med et vanntett membran. 

Regnbukser med refleks, Black w. Reflex, Model Regnbukser med refleks, Black w. Reflex, Model
Gå til produkt
Farge: Svart

Gummistøvler fra Zizzi.

Kort gummistøvel med vid passform som har strikk på begge sider for å sikre best mulig passform.

Innersålen er utskiftbar og utformet med støtte for fotbuen for optimal komfort. Materialet er lett, noe som gjør støvelen behagelig å ha på seg hele dagen.

Tips: Hvis du har en litt mindre fot, men elsker sko, kan du prøve en innleggssåle. Dette vil gjøre skoen litt mindre på innsiden.

Hælhøyde: 3 cm.

Mål lengden på foten din, og finn størrelsen din i tabellen under Produktmål.
Passformen er innarbeidet i størrelsene, så du trenger bare å ta hensyn til lengden på foten din.

Les mer i vår skoguide

Korte gummistøvler med bred passform, Black, Image
Gå til produkt