Farge: Hvit

Lang skjorte fra Zizzi.

Lang skjorte med korte ermer og gjennomgående knappelukking. Skjorten har en løs passform med splitt i sidene og er laget i en myk og pustende bomullsblanding med lin. Den har en lett tekstur som gjør den behagelig og ideell for varme dager.

Lang skjorte i bomullsblanding med lin, Bright White, Model Lang skjorte i bomullsblanding med lin, Bright White, Model
Gå til produkt
Farge: Svart

Bikinitopp fra Swim by Zizzi.

Ensfarget bikinitopp i trekantdesign med bred kant og avtagbare pads for ekstra støtte og form. Bikinioverdelen lukkes med justerbare bånd i ryggen med en kryssdetalj som gir et dekorativt, feminint preg.

Bikinitopp med avtagbare pads og knytebånd i ryggen, Black, Image Bikinitopp med avtagbare pads og knytebånd i ryggen, Black, Model
Gå til produkt
Farge: Rosa

Sommerkjole fra Zizzi.

Ensfarget sommerkjole i 100 % LENZING™ ECOVERO™ Viscose med v-hals. Kjolen har smale, justerbare stropper og en skåret kant som skaper en løs A-form.

Sommerkjole i viskose med stropper, Raspberry Sorbet, Image Sommerkjole i viskose med stropper, Raspberry Sorbet, Model
Gå til produkt
Price reduced from 699,95 kr to 349,97 kr
Farge: Svart

Sandal fra Zizzi.

Sandal med knute og bred passform. Sandalen er designet med borrelåslukking på hælen og elastiske paneler på innsiden for en fleksibel passform som tilpasser seg foten din for optimal komfort og støtte.

Sålen er utformet med støtte under fotbuen for å sikre optimal komfort, og den myke fotsengen i et lett polstret materiale gjør skoen behagelig å ha på seg hele dagen.

Mål lengden på foten din, og finn størrelsen din i tabellen under Produktmål.

Les mer i skoguiden vår

Gå til produkt