10 sommerjakker til damer i 2022

10 sommerjakker til damer i 2022

Når solstrålene blir varmere, når dagene blir lengre, og når lysten til å nyte været øker – da vet du at det er på tide å finne frem de lette sommerjakkene i plus size.


Selv om kalenderen sier sommer, er det imidlertid ingen garanti for at været gjenspeiler det. Og selv om det har vært en solrik dag, blir det kjølig om kvelden når solen går ned. Med andre ord kan det hende du fortsatt trenger en lett jakke for å holde deg varm dersom du tilbringer sommerkveldene utendørs.


Vi gir deg 10 tips til hvilke sommerjakker i plus size til damer i 2022 du kan velge denne sesongen. Det finnes både korte jakker og lange kåper i store størrelser.

Korte sommerjakker

Det er en smakssak om man foretrekker lange eller korte sommerjakker til kvinner, men vi ser flest korte sommerjakker i 2022. Det finnes et stort utvalg av korte, smarte sommerjakker til damer, og nedenfor får du tips til hvordan du kan bruke de mest populære modellene som en del av antrekket ditt.


Skinnjakken

Skinnjakken har en fast plass i mange kvinners garderober. Den kan brukes til alt, og er en enkel måte å gi antrekket ditt et stilig uttrykk på. Du kan bruke skinnjakken din i plus size over en feminin kjole for å gi looken edge, eller du kan kombinere den med et par jeans og en T-skjorte hvis du er ute etter en mer kul og avslappende look.


Denimjakken

Den korte denimjakken er en tidløs klassiker. En denimjakke i plus size kan gi ethvert antrekk et stilig uttrykk. Akkurat som med skinnjakken, kan du bruke en kort denimjakke over en fin, fargerik kjole for å skape kontrast mellom det feminine og det røffe. Du kan også gå all in og bruke denimjakken sammen med et par jeans eller et par denimshorts. Så har du en komplett sommerlook i denim.


Bomberjakken

En kort bomberjakke kan brukes for å gi antrekket ditt et litt mer sporty uttrykk. Vi ser ofte bomberjakkene i tynne materialer, og derfor er det en opplagt sommerjakke til damer. Bomberjakken er vanligvis ganske enkel i designet, og derfor er det også stor sjanse for at den passer til noen av sommerklærne du allerede har i klesskapet ditt.


Den korte blazeren

Hvis du trenger en tynn jakke eller bare noe for å dekke armene, er en kort blazer til kvinner et godt valg. Du kan vise frem din personlige stil ved å velge en fargerik blazer fremfor den tradisjonelle svarte, og du kan kombinere blazeren med alt fra en klassisk skjorte til en mønstrete T-skjorte. Det er kun fantasien som setter grenser.


Parkas

Hvis du vil at sommerjakken din i plus size skal kunne mer enn å bare være et ekstra lag med varme når solstrålene forsvinner, er en tynn parkas et utmerket sommeralternativ. Praktiske detaljer som gode lommer, justerbare områder og kraftig materiale er noen av kjennetegnene til den allsidige hverdagsjakken.

Lange sommerjakker

Foretrekker du helst en klassisk look, er det den lange sommerjakken du bør gå for. Akkurat som de korte sommerjakkene finnes de lange sommerjakkene i flere forskjellige stiler. Vi har valgt ut de mest trendy jakkene nedenfor.


Den lange skjortejakken

Vi ser mer og mer av skjortejakken, og kombinasjonen av en lang jakke og en skjorte gjør den både trendy og ideell som et ekstra lag på de kjøligere sommerdagene. Avhengig av materialet og fargen på skjortejakken din, kan den være et stilig eller klassisk element i antrekket ditt.


Trenchcoaten

Når vi snakker om lange sommerjakker til kvinner, kan vi ikke unngå trenchcoaten eller den lange frakken. Den tradisjonelle trenchcoaten har en lys farge som er perfekt for sommerens lyse dager. Materialet er ofte lett, og de klassiske detaljene kan tilføye eleganse til alle typer stiler – enten om du foretrekker jeans og sneakers eller skjørt og stiletthæler.


Den lange blazeren

En blazer til kvinner er alltid stilig, og dersom du velger en lang modell tilføyer du en ekstra dimensjon. Med den lange blazeren i plus size får du de klassiske elementene som krage, knappelukking og lette materialer, i tillegg til at den ekstra lengden tilføyer et feminint uttrykk. Bruk for eksempel en lang, svart blazer sammen med et par jeans og en T-skjorte for en avslappende look på jobben.


Den lange quiltede jakken

Den lange quiltede jakken er en av de varmere jakkene i plus size til sommeren. Den er lett vattert og har et quiltet mønster som lar deg vise personlighet – ønsker du det klassiske, rutete mønsteret eller kanskje et mer spesielt, grafisk mønster? Finn fargen og mønsteret som passer deg og få en stilfull, lun sommer.

Den praktiske sommerjakken: Regnjakken

Med sommeren kommer håp om varmere og lysere dager. Men det kan komme skyer som dekker for solen, og det våte været kan komme forbi. Derfor er det alltid godt å ha en god regnjakke til damer klar. Kanskje holder du deg innenfor landets grenser denne sommeren, eller kanskje skal du reise til et sted hvor du trenger en jakke som kan holde deg tørr.


Hovedformålet med regnjakken er å holde deg tørr, men det gjør jo selvfølgelig ikke noe om den også er fin. I vårt store utvalg av regnjakker finner du både korte og lange regnjakker i forskjellige farger og snitt. Det er mange alternativer til en god regnjakke som kan brukes hvis sommeren viser seg fra sin våte side.