Zizzi-butikk

Steinkjer

Zizzi - Steinkjer
7714 Steinkjer
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
10:00 - 20:00
Tirsdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Steinkjer ligger på kjøpesenteret AMFI Steinkjer. AMFI Steinkjer er et kjøpesenter for hele familien. Her finner du 83 butikker og spisesteder. Gratis WiFi: det er enkelt og gratis å bruke Thon WiFi. Har du gjort det én gang kan du automatisk kobles på neste gang du er på senteret.

Parkering og beliggenhet

AMFI Steinkjer ligger sentralt plassert på Steinkjer. Det er gode parkeringsmuligheter og kort vei til kollektivtransport. AMFI Steinkjer har totalt 785 parkeringsplasser. Reise med bil: følg E6 fra Trondheim, og deretter til venstre på Sjøfartsgata til Sjøfartsgata 2. Vi har 1200 parkeringsplasser.

Senteret ønsker at du som kunde alltid skal finne ledige og lett tilgjengelige parkeringsplasser på senteret, og har derfor lansert en ny parkeringsløsning. De første to timene er gratis, og deretter koster det kr 30,- per time å parkere. Maks takst per døgn er kr 245,-. Ladestasjon: Du kan lade både bilen og familien! Det finnes en ladestasjon med flere hurtigladere, hvor fire av disse kan levere opp til 150 kW. Ladestasjonen finner du til høyre på parkeringsplassen ved hovedinngang med McDonald's og Bunnpris.

Kollektivtransport

Buss- og jernbanestasjon ligger rett over veien for senteret. Reise med taxi: Ønsker du å ta taxi kan det bestilles ved å ringe taxiselskapene direkte. Det finnes flere taxiselskap på Steinkjer.

Sikker sykkelparkering

AMFI Steinkjer ønsker flere syklister til sentrum. Siste tilskudd til parkeringstilbudet er smarte sykkelskap hvor du kan forhåndsbestille hjemmefra. Nå blir det enklere og tryggere å velge sykkel. Med Bikely-appen kan syklister forhåndsbestille og parkere i et dedikert sykkelskap. Her holder sykkelen seg trygt under handleturen, og det er knagger å henge handleposer i.

Finn trendy damemote i plus size på AMFI Steikjer

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på AMFI Steinkjer. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på AMFI Steinkjer og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på AMFI Steinkjer

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på AMFI Steinkjer!