Zizzi-butikk

Byhaven

Zizzi - Byhaven
7011 Trondheim
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
09:00 - 20:00
Tirsdag
09:00 - 20:00
Onsdag
09:00 - 20:00
Torsdag
09:00 - 20:00
Fredag
09:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 18:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Byhaven ligger på kjøpesenteret Byhaven i Trondheim. I Olav Tryggvasons gate 28 finner du tilsammen 32 butikker og spisesteder under samme tak. Velkommen til Trondheims hyggeligste handelshus.

Parkering og beliggenhet

Det finnes flere parkeringsmuligheter i nærheten av senteret, blant annet parkering med skiltgjenkjenning og via app.

Kollektivtransport

Det er gode ankomstmuligheter til Zizzi på Byhaven i Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Olav Tryggvasons gate, som er kort gåavstand fra senteret. Du kan også bruke de mange alternativene for sykkel og elsparkesykkel, som Trondheim bysykkel, Voi, Tier og Ryde i Trondheim sentrum.

Finn trendy damemote i plus size på kjøpesenteret Byhaven

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på kjøpesenteret Byhaven. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på kjøpesenteret Byhaven og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på kjøpesenteret Byhaven

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på kjøpesenteret Byhaven!