Farge: Svart

Bikinitopp fra Swim by Zizzi.

Ensfarget bikinitopp i trekantdesign med bred kant og avtagbare pads for ekstra støtte og form. Bikinioverdelen lukkes med justerbare bånd i ryggen med en kryssdetalj som gir et dekorativt, feminint preg.

Bikinitopp med avtagbare pads og knytebånd i ryggen, Black, Image Bikinitopp med avtagbare pads og knytebånd i ryggen, Black, Model
Gå til produkt
Farge: Hvit

Smock-skjørt fra Zizzi.

Kort skjørt med dekorativt hullmønster, laget i 95 % resirkulert polyester med mykt viskosefôr. Skjørtet har elastisk smock-linning for en tilpasset og behagelig passform.

Skjørt med vaffelsøm og hullmønster, Bright White, Image Skjørt med vaffelsøm og hullmønster, Bright White, Model
Gå til produkt
Farge: Svart

Bikinitruse fra Swim by Zizzi.

Ensfarget bikinitruse i klorresistent, slitesterkt og hurtigtørkende materiale. Bikinitrusen har vanlig midjehøyde og brasiliansk form, med høyere bensnitt og mindre dekning på baken.

Ensfarget bikinitruse med vanlig midje, Black, Image Ensfarget bikinitruse med vanlig midje, Black, Model
Gå til produkt
Price reduced from 699,95 kr to 349,97 kr
Farge: Brun

Sandal fra Zizzi.

Sandal i semsket kunstskinn med vid passform. Sandalen er designet med brede, kryssede remmer og elastiske paneler på innsiden for en fleksibel passform som tilpasser seg foten for optimal komfort og støtte.

Sålen er utformet med svangstøtte for å sikre optimal komfort, og den myke fotsengen i et lett polstret materiale gjør skoen behagelig å ha på seg hele dagen.

Mål lengden på foten din, og finn størrelsen din i tabellen under Produktmål.

Les mer i skoguiden vår

Sandal i semsket imitert skinn med kryssreimer, Woodsmoke, Image
Gå til produkt