40 praktiske vårjakker til damer

40 praktiske vårjakker til damer

Vi ser frem til varmere tider og lysere dager. Det er den perfekte anledningen til å oppgradere garderoben din fra de innerste lagene til de ytterste – så du enkelt blir klar til å ønske våren velkommen!


Vinterjakken bør skiftes ut med en lett vårjakke i plus size, men det kan være vanskelig å velge den helt riktige. Vi gir deg 40 forskjellige tilbud på flotte vårjakker til damer i 2022, så du raskt er klar for den kommende sesongen.


Den trendy vårjakken

Hvis du ønsker deg en vårjakke i store størrelser, som også følger sesongens trender, anbefaler vi en quiltet jakke, en skjortejakke eller en teddyjakke. De er alle overgangsjakker til damer, som er enkle å matche med bukser og bluser, eller andre plagg du har i klesskapet ditt.

Den klassiske vårjakken

Det er noen av vårjakkene i plus size til damer som holder år etter år. Hvis du vil ta et sikkert valg, er det en av de du bør gå etter. Vi har både feminine og litt mer stilige jakker. Uansett hvilken vårjakke du velger, er du sikker på at du får en ny favoritt i garderoben din.

Den praktiske vårjakken

Det kan være vanskelig å forutse været i overgangsperioden fra vinter til sommer. Derfor er det alltid bra å være beskyttet for både vind, sol og regn. Hvis du er på utkikk etter en praktisk overgangsjakke i plus size kan det hende at det er en av de nedenfor du skal ha tak i.