28 praktiske vårjakker til damer

Det er på tide å finne den beste jakken for våren 2023


Vi ser frem til varmere tider og lysere dager. Den perfekte muligheten til å justere garderoben fra topp til bunn for å være klar til å ønske våren velkommen. Vi gir deg 28 forslag til elegante vårjakker til kvinner i 2023, slik at du kan se frem til den kommende sesongen.


Den klassiske vårjakken

Det er noen av vårjakkene i plus size til damer som holder år etter år. Hvis du vil ta et sikkert valg, er det en av de du bør gå etter. Vi har både feminine og litt mer stilige jakker. Uansett hvilken vårjakke du velger, er du sikker på at du får en ny favoritt i garderoben din.

Den trendy vårjakken

Hvis du ønsker deg en vårjakke i store størrelser, som også følger sesongens trender, anbefaler vi en quiltet jakke eller en vest. De er alle overgangsjakker til damer, som er enkle å matche med bukser og bluser, eller andre plagg du har i klesskapet ditt.

Den praktiske vårjakken

Det kan være vanskelig å forutse været i overgangsperioden fra vinter til sommer. Derfor er det alltid bra å være beskyttet for både vind, sol og regn. Hvis du er på utkikk etter en praktisk overgangsjakke i plus size kan det hende at det er en av de nedenfor du skal ha tak i.