Velkommen til: HOME by Zizzi

Et splitter nytt tilskudd til Zizzis utvalg. Ønsk velkommen til en ny linje til hjemmet og bring varme, personlighet og stil inn i hjemmet.


Hos Zizzi kjenner vi tekstiler, trender og farger helt ut til fingerspissene. Og med HOME by Zizzi blir kunnskapen satt i spill i form av flott interiør. For mote og trender går også hånd i hånd med innredning. Vi ser det når pastellfarger tar over hjemmet så snart vårens første solstråler treffer, og når vi finner stearinlys og jordfargede puter og pledd frem til høsten.


Vi kaller det mykt interiør

Her finner du inspirasjon til å innrede hjemmet ditt med tekstiler. Både av det fargerike, mønstrede slaget med masse tekstur – og de jordfargede, som er klassiske for det stilrene og enkle nordiske uttrykket. Uansett hvordan du velger å innrede hjemmet, er valgene dine med på å skape stemning og uttrykk. Et vakkert sengesett i bomull kan skape en liten følelse av luksus i hverdagen, og myke ensfargede håndklær gir en følelse av at man er på hotell. I motsetning er mønstrete puter med på å skape liv og dynamikk i et rom. Og putetrekk og pledd med struktur gir en herlig taktilitet i hjemmet. De myke tilskuddene til hjemmet er som et tilbehør til et antrekk; prikken over i-en og det som bringer rommene sammen.

En hjemmekoselig følelse

Hos HOME by Zizzi finner du tekstiler til hjemmets fire viktigste rom: stuen, kjøkkenet, soverommet og badet. Fra de myke håndklærne, duker og stoffservietter i dempede fargetoner til putetrekk og gulvtepper med friske mønstre – og ikke minst den siste store trenden i hjemmet; sengetøy i bekk og bølge med pastellfargede ruter. Her slipper vi motens trender inn i hjemmet og gir mulighet for å skape rom som er en forlengelse av stilen din.


Med de nye tekstilene til hjemmet trekker vi på vår kunnskap om materialer, farger og trender. Vi hjelper med å bringe stil inn i ditt hjem, akkurat som i klesskapet ditt.


Skap hyggelige omgivelser med myke tilskudd til hjemmet og form rom for å utleve drømmene dine. Utforsk hele utvalget – og ta oss med inn i hjemmet ditt.

De myke tilskuddene til hjemmet er som tilbehør til et antrekk; prikken over i-en og det som bringer rommene sammen