Skjerf og strikk

Det finnes mange ulike typer skjerf til dame, og det betyr også at vi har et til enhver anledning. I de kalde månedene kan de store skjerfene brukes sammen med en varm jakke når du skal ut. Du kan også bruke fargerike skjerf eller skjerf med mønster for å sette farge på hverdagsantrekket ditt – uansett årstid. Skjerf til damer kan være både praktiske og stilfulle, uavhengig om du bruker tynne eller tykke skjerf. På denne siden finner du skjerf som passer til sesongens trender og vær.

Det finnes mange ulike typer skjerf til dame, og det betyr også at vi har et til enhver anledning. I de kalde månedene kan de store skjerfene brukes sammen med en varm jakke når du skal ut. Du kan også bruke fargerike skjerf eller skjerf med mønster for å sette farge på hverdagsantrekket ditt – uansett årstid. Skjerf til damer kan være både praktiske og stilfulle, uavhengig om du bruker tynne eller tykke skjerf. På denne siden finner du skjerf som passer til sesongens trender og vær.

Fine skjerf til din personlige stil

Det er ingen hemmelighet at vi her på Zizzi elsker mote og klær for kvinner med vakre former og kurver. Vi strekker oss langt for å være allsidige og tenker hele tiden utenfor boksen. På denne måten sørger vi for at vi har riktig utvalg for deg og din personlige stil. Dette gjelder for alle varene våre.

Derfor har vi også et flott utvalg av fine skjerf her hos Zizzi, som du enkelt kan bli fristet av. Skjerf er utrolig behagelige accessories, som enkelt kan piffe opp ethvert hverdagsantrekk i plus size. Og hvis du, som oss her på Zizzi, ikke kan få nok av skjerf til formfulle kvinner, så la deg friste av alle de flotte variantene, fargene og mønstrene på fine skjerf som du kan finne her hos Zizzi.

Skjerf og pannebånd – fullfører et feminint antrekk

På Zizzi finner du et flott utvalg av skjerf og pannebånd, som enkelt fullfører et elegant antrekk med mye «edge» og karakter i seg. Bruk skjerfet til å piffe opp hverdagsantrekket ditt, hvor du på denne måten kan tilføre mer farge til hverdagen.

Skjerfet er ikke bare til pynt. Det kan også gi en praktisk funksjon i form av å holde halsen varm i de kalde vintermånedene. Hvis du for eksempel mangler et skjerf med mønster og farge, kan du definitivt finne noe for deg her på nettsiden vår. De fine skjerfene våre har for eksempel et relativt dempet mønster i vakre farger, men som fremdeles skiller seg ut og gir litt ekstra farge til antrekket ditt. Noen av skjerfene er laget av 100% polyester, noe som gir en god kvalitet i tillegg til å være behagelige å ha på seg rundt halsen. Skjerfene passer både til en klassisk svart kjole­ eller til en enkel T-skjorte og et par jeans i plus size. Hvis du heller er ute etter fine skjerf med en lekende farge fra Zizzi, så kan vi også tilby et skjerf i rosa, som er en utrolig vakker farge. Denne fargen skiller seg ut og kan enkelt lyse opp antrekket ditt. Den vil passe til en kjole eller en­ bluse­ med et par ­jeggins­ i store størrelser. Velg et skjerf som er laget av 100% viskose og som har et utrolig feminint uttrykk med en skarp «edge».

Hvis du liker å gå med pannebånd, som har blitt veldig populære i bybildet i det siste, så har du muligheten til å la deg inspirere og finne noen flotte varianter her inne på siden vår. Hvis du velger et som er laget av 100% viskose, vil det bidra til å skape ekstra feminine antrekk med elegante uttrykk til plus size-garderoben din - enten du bruker str. 44, str. 54, str. 58 eller str. 64. Prøv deg frem og se hvordan du enkelt kan sette sammen din helt personlige stil med fine skjerf fra Zizzi.

Kjøp fine skjerf hos Zizzi – i de flotteste fargene

Hos Zizzi sørger vi alltid for å ha det beste utvalget - ikke bare av skjerf, men av alle slags klær og accessories. Vi ønsker å imøtekomme alle mulige stilarter, og derfor befinner vi oss også hele tiden i tenkeboksen når det kommer til hvordan vi kan optimere mulighetene dine. Vi sørger blant annet for at du kan kjøpe klær i store størrelser som passer godt til skjerfene dine, samtidig som du kan finne nye, matchende skjerf her på nettsiden. Hvis du for eksempel blir forelsket i et av skjerfene våre kan du trykke på hjerteikonet øverst til høyre på produktet. Dermed lagrer du det gjeldene produktet på siden din, og du kan lete mer etter plus size-kjoler, -topper og -skjørt, som passer perfekt til skjerfet ditt i mellomtiden. Hos Zizzi kan du sette sammen ditt helt egne antrekk som du føler selv passer perfekt til de vakre formene og kurvene dine, og deretter fullføre det med for eksempel et pent skjerf.

Hvis du ønsker oppdateringer på nye initiativer her hos Zizzi, kan du registrere deg som medlem i Club Zizzi og bli den første til å bli varslet om nye kolleksjoner eller andre nyheter for flotte damer med god stil. Du kan også nyte mange medlemsfordeler og gode tilbud på klær i store størrelser.

Når du bestiller fine skjerf fra Zizzi, garanterer vi god service, rask levering rett til døren og en enkel returprosess . Du er også alltid velkommen til å besøke en av de fysiske butikkene våre, hvor det søte personalet vårt alltid vil være klare med råd og veiledning for deg og plus size-garderoben din.