Zizzi-butikk

Sirkus

Zizzi - Sirkus
7044 Trondheim
Finn veien
Åpningstider:
Mandag
09:00 - 21:00
Tirsdag
09:00 - 21:00
Onsdag
09:00 - 21:00
Torsdag
09:00 - 21:00
Fredag
09:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 20:00
Søndag
Stengt -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Zizzi Sirkus ligger på kjøpesenteret Sirkus Shopping i Trondheim. Velkommen til Sirkus Shopping med ca. 100 butikker og serveringssteder. På Sirkus finner du også ca. 55 bedrifter innenfor helse og næring i 3.- og 4. etg.

Parkering og beliggenhet

Trondheims best opplyste, innendørs parkeringshus med 845 parkeringsplasser under senteret. Du kan stå opptil 2 timer gratis i senterets åpningstid, deretter kr. 29 pr påbegynte time. Bilnummeret ditt registreres ved inn- og utkjøring og du trenger ikke trekke lapp. Med SmartPark appen til Trondheim Parkering skjer betalingen automatisk når du kjører ut. Det er 15 ladepunkt i nederste parkeringsetasje (P2). Du kan starte lading på 3 ulike måter. Last ned appen til  «Fortum Charge & Drive Norway» eller benytt ladebrikke fra Fortum. Eller start og stopp lading med SMS til 2430.

Kollektivtransport

Bussholdeplassen rett utenfor senteret heter Strindheim. Flybussen stopper her. Holdeplassene heter Strindheim 1, Strindheim 2, Strindheim 3 og Strindheim 4. Det er daglig 1400 avganger fra holdeplassene på Sirkus Shopping.

Finn trendy damemote i plus size på Sirkus Shopping

Våre erfarne medarbeidere er godt kjent med nåtidens trender og sørger for at du holder deg orientert om de siste motetrendene hos Zizzi på Sirkus Shopping. Samtidig er de klare til å veilede deg i å finne riktig størrelse og å snakke om passformen til din spesifikke kroppstype. Vi vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel i klærne, og hos Zizzi går vi ikke på akkord med komfort eller stil.

Har du spesielle ønsker eller behov vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Uansett hva du leter etter, er du velkommen til butikken vår for å se vårt store utvalg av rimelige klær i store størrelser.

Du kan også bruke Click & Collect hos Zizzi sine butikker i Norge. Du kan for eksempel reservere klærne på nett hjemmefra, hente det i butikken vår på Galleriet i Bergen og ta det med hjem for å prøve.

Vi sees hos Zizzi på Sirkus Shopping

Hos Zizzi er vi stolte av å være en av lederne innen plus size-mote, og at alle, uansett størrelse, har rett til fantastiske klær. Det er mange måter å style klærne på – det avhenger av deg og stilen du ønsker å oppnå. Hvis du ikke er sikker, ta en titt. Vårt hyggelige personale er alltid klar til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Zizzi på Sirkus Shopping!