ZIZZI KONSEPTET

Varemerket Zizzi er med mer enn 120 butikker markedsledende i Skandinavia og har en sterk merkekjennskap blant målgruppen. Vi er det raskest voksende curvy merket i Norden, og jobber derfor nå med å utvide til andre deler av Europa og i takt med dette, utvikle vår e-handelsplattform.

Zizzi er mye mer enn kolleksjoner og kampanjer – det er et helheltskonsept som dekker attraktive franchisemuligheter med salg- og innkjøpsbackup, butikkaktiviteter, opplæring av personale, markedsføring, PR og mye mer.

Zizzi har dessuten utviklet sitt eget unike butikkinventar, som i tillegg til å gi klærne en optimal disponering, bygger på ønsket om å gi våre kunder den ultimate butikkopplevelsen – både gjennom sortimentet i butikken, servicenivået og den generelle stemningen når man kommer inn i en Zizzi-butikk.

Når våre kunder besøker en Zizzi-butikk, er det avgjørende at de alltid føler seg velkommen og tatt vare på av professjonelle hender. Stemningen i butikken skal være imøtekommende og varm, og Zizzi-kunder skal alltid oppleve å få en god og seriøs veiledning de kan stole på.

Chat med oss
Livechat med en stylist

Trenger du hjelp til å finne riktig størrelse, farge eller style, så står våre online stylister klare til å hjelpe deg.

KUNDESERVICE

Har du spørsmål til våre varer, behandling av din ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.

Kundeservice

Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.

Kundeservice
Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.