KOLLEKSJONER BYGGET PÅ TRENDER OG DESIGNVERDIER

Zizzis kolleksjoner og design utvikles som følge av de kjerneverdiene som kjennetegner Zizzis identitet. Det er viktig for oss at det alltid er en spesifikk designretning som tydelig kjennetegner merkets tolkning av sesongens trender. Dette sikrer at våre kunder kan gjenkjenne Zizzi sesong etter sesong.

Alle Zizzis kolleksjoner er derfor skapt med følgende 3 verdier i tankene:

Inspirerende – Hos Zizzi er vi alltid på jakt etter nye trender som vi tolker med mot og nysgjerrighet.

Femininitet – Vi jobber lidenskapelig med å skape en sofistikert look som fremhever curvy kvinners styrke og sensualitet, ved å understreke den kvinnelige kroppen og dens kurver

Sikker fremtoning – Vi ønsker at vårt varemerke og produktene i våre kolleksjoner skaper en følelse av coolness, og dermed styrker våre kunders fremtoning fordi vi gjør det mulig å skape en komplett og personlig look.

Chat med oss
Livechat med en stylist

Trenger du hjelp til å finne riktig størrelse, farge eller style, så står våre online stylister klare til å hjelpe deg.

KUNDESERVICE

Har du spørsmål til våre varer, behandling av din ordre eller returnering av varer kjøpt i nettbutikken, kan du alltid kontakte vår online kundeservice.

Kundeservice

Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.

Kundeservice
Livechat med kundeservice er stengt for øyeblikket. Du kan istedenfor skrive en beskjed her, så kommer vi tilbake til deg innenfor 12 timer.