Slik bruker du fargerike strømpebukser

Slik bruker du fargerike strømpebukser

Fargerike strømpebukser som piffer opp antrekket ditt

Det finnes alltid en anledning til å bruke en kjole, og noen ganger har du kanskje bruk for et par strømpebukser under. Hvis du vil piffe opp antrekket ditt, er et par fargerike strømpebukser for damer riktig vei å gå.


Enten du skal på fest eller bare tilbringe dagen på kontoret, kan et par fargede strømpebukser i plus size piffe opp antrekket ditt. Det er en trend som har vokst de siste årene, og vi ser den flere steder – fra de største motehusene til sosiale medier og i gatebildet generelt.


I virkeligheten kan du bruke de fargerike strømpebuksene akkurat som du vil. Det finnes ingen regler og ingen grenser. Men hvis du vil ha våre forslag til hvordan du kan bruke dem, kan du lese mer nedenfor.

Røde strømpebukser

Et par røde strømpebukser er opplagt å bruke på vinteren, spesielt i julebordsesongen. Hvis du for eksempel kombinerer en velurkjole sammen med de røde strømpebuksene, får du et antrekk som er helt perfekt til vinterens fester. Tilføy et par stiletthæler, så er du klar til å innta festen.


Lilla strømpebukser

Du kan enkelt bruke et par fargerike strømpebukser i lilla til hverdags. Prøv for eksempel å kombinere de lilla strømpebuksene med en klassisk skjortekjole. Da får du et antrekk som er både elegant og feminint. Hvis du tilføyer et par skinnboots, gir du looken din et tøft element, og kombinerer du det med et par sneakers, blir det mer avslappet.


Blå strømpebukser

Blå er en klassisk og elegant farge. Den kan brukes til alt. Den klassiske svarte kjolen kan få nytt liv, og en kjole i en blå nyanse kan få en ekstra dimensjon med et par blå strømpebukser som supplement. Hvis du vil beholde den elegante stilen, er det definitivt de blå strømpebuksene du skal velge.


Hudfargede strømpebukser

De mest tradisjonelle strømpebuksene er de "hudfargede". De er tilgjengelige i forskjellige toner for å passe dine ben. Og det finnes ingen grenser for når du kan bruke en slik strømpebukse. Nettopp fordi strømpebuksene har samme fargetone som huden din, kan du kombinere dem med forskjellige farger. Det er kun fantasien som setter grenser.


Glitrende strømpebukser

For å få en ekstra festlig look, bør du velge et par glitrende strømpebukser under kjolen. De setter prikken over i-en til ethvert festlig antrekk. Det spiller ingen rolle om du kombinerer dem med en ensfarget kjole, en mønstrete kjole eller kanskje til og med en glitterkjole. De vil kun tilføye mer power og stil til antrekket ditt.


Mønstrede strømpebukser

Hvis du vil holde deg til den klassiske svarte strømpebuksen, kan du gi dem en oppdatering ved å velge et par med mønster. Et par mønstrede strømpebukser vil gi en ensfarget kjole litt spill. Så har du også muligheten til å velge det mønsteret som passer ditt humør og din stil.


Grønne strømpebukser

De grønne strømpebuksene er mer nedtonet, så hvis du vil prøve noen mer nøytrale strømpebukser, kan du bruke disse. Kanskje har du en kjole som er fargerik i seg selv. Da kan du gi antrekket ditt en liten vri ved å bruke et par mørkegrønne strømpebukser i stedet for de klassiske svarte.


Fargerike strømpebukser uten fot

Du foretrekker kanskje leggings fremfor strømpebukser, og da er det flaks at du kan bruke fargerike strømpebukser uten fot på akkurat samme måte som den tradisjonelle strømpebuksen. Strømpebuksen uten fot har den har den samme positive effekten som om du ville brukt fargerik leggings under kjolen.

Du kan bruke de fargerike strømpebuksene akkurat som du vil. Det finnes ingen regler og ingen grenser

Kontroller strømpebuksenes denier

Hvis du har blitt inspirert til å bruke fargerike strømpebukser til antrekket ditt, er det lurt å holde øye med tettheten til strømpebuksene – også kalt denier. Jo mindre denier strømpebuksen har, desto tynnere er den. Det betyr at hvis du for eksempel bruker et par strømpebukser med 40 denier, som er noe av det tynneste, blir fargen også mindre tydelig når du bruker den. Velger du derimot en farget strømpebukse med 100 denier, vil fargen komme mer frem. Så ha det i bakhodet når du skal finne dine fargerike strømpebukser i plus size.

Det er en trend som har vokst de siste årene, og vi ser den flere steder