Shop The Look

Shop The Look er et utvalg av gjennomførte antrekk satt sammen av stylistene våre, som stilsikkert tar deg gjennom dagen. Her finner du 8 antrekk med håndplukkede produkter, som kan inspirere deg til å bruke sommerens trender.

Lett og luftig bomull

Med bomull så er stilen lagt for varme dager. Få det maksimale ut av varmen ved å velge lette materialer og luftige passformer, slik at du både ser godt ut og er behagelig kledd.

Sommeren er på vei

Tie dye er en av sesongens store trender, og du finner det på både kjoler og topper. Med lette materialer og stilige mønstre kan du enkelt sikre deg et iøynefallende antrekk til sommeren.

Strålende sommermønster

Kjoler og bluser som både er stilige og lette er garderobens musthaves i sommervarmen. Du kan gå all in med fokus på farger eller nedtone de strålende mønstrene med roligere fargetoner.

Sommerens mønster

Blomstermønsteret har kommet for å bli! Gjør din blomstrete look feminin ved å legge til en topp med blonder, eller røffere ved å kombinere med et par denimshorts med slitte kanter.

Sommergule nyanser

Med gule toner kommer du til å skinne om kapp med sommersolen. Hvis du kombinerer en gul bluse med et par denimshorts, så er du helt klar for de varme dagene.

Bedårende blonder og flotte farger

Undertøy skal være behagelig, men det betyr ikke at det skal være kjedelig. Blonder og farger gir liv til undertøyet, og hvis du tilføyer et stilig sommerantrekk utenpå, så vil du føle deg vakker fra innerst til ytters.

Friske farger​​​​​​​

Sprit opp antrekket med markante sommermønster på både kjoler og bluser. Du kan kombinere din mønstrede bluse med et par ensfargede jeans for å skape balanse og følge sommerens store trend.​​​​​​​

Kledd til de varme treningsøktene​​​​​​​

Hvis du skal være aktiv i varmen, så trenger du pustende treningstøy. Ved å velge et sett med et friskt og fargerikt mønster kan du både skape sammenheng i antrekket og samtidig få ekstra motivasjon.​​​​​​​