Price reduced from 1 999,95 kr to 599,98 kr
Farge: Blå

Skianorakk fra Zizzi.

Skianorakk med teipede sømmer, som ser ut som en anorakk, men som faktisk kan glidelåses helt ned for enklere av- og påkledning. Anorakken har en  hette med justerbare snorer, jerseymansjett med tommelhull og justerbar stropp. Glidelås på ermet for heiskort, innebygd snøbeskyttelse og justerbar snøring nederst. I tillegg har anorakken en vanntett glidelås foran, en innvendig glidelåslomme og to frontlommer, der den nederste er tilgjengelig både fra siden og ovenfra. Meshinnsats under armene med glidelås for ventilasjon.

  • Denne kappen har et vannsøyletrykk på 8000 mm.

Vannsøyletrykket som er oppgitt for jakken, er et mål på stoffets vannavstøtende egenskaper. Den angir vannmengden i millimeter som kan presses mot stoffet før vannet begynner å trenge gjennom og trekke inn.

Når det gjelder vanntette materialer, brukes ofte en vanntett membran eller et vanntett belegg. Det kan være en tynn film eller et lag med materiale som påføres ytterstoffet. Denne membranen er designet for å hindre vann i å trenge inn i stoffet, samtidig som fuktighet og damp (svette) fra innsiden slipper ut, slik at komforten for brukeren opprettholdes.

Det finnes ulike grader av pusteevne, avhengig av hvor raskt svetten kan passere gjennom materialet. Denne jakken har en pusteevne på over 3000g/m2/d, noe som gjør den ideell for utendørs fysisk aktivitet som skiturer.

Skianorakk med hette, Gray mist w. Black, Image Skianorakk med hette, Gray mist w. Black, Model
Gå til produkt
Price reduced from 1 599,95 kr to 479,98 kr
Farge: Svart

Skibukser fra Zizzi.

Denne skibuksen med teipede sømmer gir både komfort og beskyttelse. Buksen har funksjonelle detaljer som justerbar midje med borrelås, dobbel knappelukking og glidelås foran med vanntette sidelommer som holder verdisakene dine tørre. Benåpninger med glidelås og innvendig strikk som hindrer snøen i å trenge inn.

  • Disse buksene har et vannsøyletrykk på 8000 mm,

Det oppgitte vannsøyletrykket for skibuksen er en måling av stoffets vannavstøtende egenskaper. Den angir vannmengden i millimeter som kan presses mot stoffet før vannet begynner å trenge gjennom og trekke inn.

Når det gjelder vanntette materialer, brukes ofte en vanntett membran eller et vanntett belegg. Det kan være en tynn film eller et lag med materiale som påføres ytterstoffet. Denne membranen er utformet for å hindre vann i å trenge inn i stoffet, samtidig som fuktighet og damp (svette) fra innsiden slipper ut, slik at komforten for brukeren opprettholdes.

Det finnes ulike grader av pusteevne, avhengig av hvor raskt svetten kan passere gjennom materialet. Buksen   har en pusteevne på over 3000g/m2/d, noe som gjør den ideell for utendørs fysisk aktivitet, for eksempel skikjøring.

Skibukser med justerbar midje, Black, Image Skibukser med justerbar midje, Black, Model
Gå til produkt