Softshelljakke med color-block, Black Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Farge: Svart

Softshelljakke fra Zizzi. 

Kort softshelljakke i et elastisk materiale som sikrer en utrolig komfortabel passform med god bevegelighet. Jakken har color-block, hette og praktiske lommer med glidelås i siden. Den avsluttes med borrelås i ermene og har vindtett jersey med tommelhull. Softshelljakken er pustende og utrolig vannavvisende. 

Denne jakken har et vannsøyletrykk på 10.000 mm. som gjør produktet utrolig motstandsdyktig overfor ekstreme værforhold. Vanntetthet måles i den mengden vann, målt i mm, som kan presses på materialet før det kommer vann gjennom. Vanntett stoff fremstilles ved å laminere eller dekke materiale med en vanntett membran. 

Gå til produkt
Softshellbukser, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
1 099,95 kr
Farge: Svart

Softshell bukser fra Zizzi. 

Komfortable softshellbukser i et ekstra elastisk materiale, som sikrer optimal komfort og god bevegelsesfrihet. De lukkes med knapper foran og har justerbar borrelås ved foten og i livet. Buksene er vindtette, pustende og utrolig vannavstøtende. 

Disse softshellbuksene har et vannsøyletrykk på 10.000 mm. som gjør produktet utrolig motstandsdyktig overfor ekstreme værforhold. Vanntett måles i den mengeden vann, målt i mm, som kan presses på materialet før det kommer vann gjennom. Vanntett stoff fremstilles ved å laminere eller dekke materiale med en vanntett membran. 

Softshellbukser, Black, Model Softshellbukser, Black, Model
Gå til produkt
Høyhalset bluse i bomull med 2/4-ermer, Bright White, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 239,95 kr to 71,98 kr
Farge: Hvit
279,95 kr
Farge: Svart

Levering: 1-3 hverdager