Julens bytteservice

Julen varer lenge... Og derfor har vi selvfølgelig forlenget bytteretten! Alle gaver som kjøpes mellom 1. november og 24. desember kan byttes helt frem til 23. januar 2022.

Gaver kjøpt i butikk

Gaver som er kjøpt i butikk kan byttes eller returneres gratis i alle Zizzi-butikker mot fremvisning av en byttelapp eller kvittering.

Gaver kjøpt på nett

Gaver kjøpt på nett kan byttes og returneres i alle Zizzi-butikker mot fremvisning av kvittering. Gaver skal sendes i retur til lageret vårt - kjøperen mottar en returlapp sammen med pakken. Hvis mottakeren ikke har returlappen lenger, kan du kontakte kundeservice som vil hjelpe deg med å skaffe en ny. Gavebeløpet refunderes direkte til kjøper og returfrakten koster 109 kr, som trekkes fra dette beløpet.

Når du handler i nettbutikken vår i desember, får du automatisk en byttelapp med for hver vare du kjøper. Byttelappen er et klistremerke som du kan bruke til å dekke prisen med hvis du skal gi bort varen som en gave.

Hvis mottakeren ønsker å returnere gaven med byttelapp på nett, gjelder de samme vilkårene som alle andre varer som er kjøpt på nett.

Utvidet gratis returrett for medlemmer av Club Zizzi

Er du heldig å har fått gaven av en som er medlem av Club Zizzi? Da har du selvfølgelig 100 dagers retur på gaven du har fått.