ÅPENT FOR SØKNADER

Bli med i Everyday WomenI praksis er Everyday Women et konsept som omfatter en gruppe kvinner vi snakker med, fotograferer og har løpende samarbeid med. Det er ingen krav til alder, høyde, skostørrelse, nasjonalitet osv. Alle kan søke!


Her inviterer vi dere alle inn – vi deler vår verden, men enda viktigere, vi lar dere være med på å skape den. Både for å utvikle bedre produkter og for å lage kampanjer som speiler ekte kvinner. Hvis du har lyst og mot til å hjelpe oss med å lage inspirerende kampanjer, prøve klær, snakke, delta i fotoshoots og mye mer, kan du melde deg på her.

I met a lot of different women and have made friends through Everyday Women. It pushed me to shut down some of my fears and allowed me to realize a girl’s dream: being a model.
Andrea Bunod, FR

Send oss litt informasjon om deg selv – og vær med på å forme konseptet

Vi tar kontakt når og hvis det er et prosjekt som passer for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut litt informasjon om deg selv, samt en kort beskrivelse av hvem du er og hvorfor du vil være med. Jo bedre inntrykk vi får av deg, jo lettere blir det å matche deg med riktig prosjekt.

Når du søker, blir du en del av en gruppe kvinner i hele Europa, på tvers av kulturer, klesstørrelser og yrker – men alle er kvinner som ønsker å skape en litt bedre og litt mer autentisk moteverden. Fordi vi ønsker å komme enda nærmere deg, og fordi vi sammen kan bli enda bedre på det vi gjør.

NEDENFOR KAN DU SE EKSEMPLER PÅ HVA VI HAR GJORT MED EVERYDAY WOMEN TIDLIGERE: