JEANS GUIDE

Det kan være vanskelig å finne den riktige størrelsen og passformen når man handler på nett. Derfor har vi laget en jeans-guide til kvinner med kurver, så du kan være helt sikker på at du får kjøpt jeansene dine i både den riktige størrelsen og passformen.

SE VÅRE PASSFORMER

SE STØRRELSESGUIDE

Velg din passform

Amy

Denne passformen er svært tettsittende på hofter, lår og legger, og er smal i benåpningene. Modellen har høyt liv og sitter godt over navlen.

SHOP AMY JEANS

Nille

Denne passformen er veldig tettsittende på hofter, lår og legger, og er smal i benåpningene. Modellen har høyt liv og sitter godt over navlen.

shop nille jeans

Sanna

Denne passformen er veldig tettsittende på både lår og legger, og er smal i benåpningene. Den har en normal høyde i livet og rekker til navlen.

shop sanna jeans

Emily

Denne passformen er tettsittende på både lår og legger, og er smal til normal i benåpningene. Den har en normal høyde på livet og rekker til navlen.

shop emily jeans

Gemma

Denne passformen er tettsittende på hoften, og har en løs passform ved lår, legger og benåpningene. Modellen har høyt liv og sitter over navlen.

shop gemma jeans

Ellen

Denne passformen er tettsittende på hofter og lår, løs rundt knærne og veldig vid i bunnen. Modellen har høyt liv og sitter over navlen.

shop ellen jeans

Mille (Mom)

Denne passformen sitter godt på hoftene, men løst ved lårene og leggene, bredde i benåpningen. Modellen har høyt liv og sitter over navlen.

shop mille jeans

Saga (Slouchy)

Denne passformen sitter veldig løst på hofter, lår og legger, og er smal i benåpningene. Modellen har høyt liv og sitter over navlen.

shop saga jeans

Step-by-step størrelsesguide til jeans

1. Mål innersiden av benlengden din

Finn målene på innersiden av benlengden din - også kalt "inseam." Du finner målene på innersiden av benet ditt ved å måle helt fra ankelen til skrittet. Det kan ofte være en god idé å få hjelp av en annen person til å måle denne lengden. Flere av våre jeans er tilgjegelige i lengdene 78, 82 og 86 cm. Du bør velge den lengden som er nærmest målene dine.

2. Mål hoftebredden din

Nå skal du finne hoftebredden din. Hoftemålet er det bredeste stedet mellom navlen og lårene dine. Hoftene er ofte bredest over baken.

3. Mål livet ditt

Du skal nå finne målet på livet ditt. Livet er det smaleste stedet på overkroppen din, og hos de fleste er livet noen centimeter over navlen.

Fra mål til størrelse - hvilken størrelse er du?

Du skal nå kombinere målene på livet og hoftene for å finne din unike Zizzi-størrelse i skjemaet nedenfor. Når du skal finne de riktige jeansene, er det også viktig å vite hvilken passform du ønsker. Vi har både super slim fit, ekstra slim fit, slim fit og regular fit, samt flere løse passformer i sortimentet vårt. Utover dette har vi flere jeans med ulike høyder på livet, slik at du selv kan velge om jeansene dine skal sitte rundt, rett over eller langt over navlen.

Du kan utforske og lese mer om alle våre passformer i jeansguiden vår nedenunder. Alle passformene våre er designet slik at både komfort og design kombineres i ett og samme plagg.

Zizzi424446485052545658606264

SMLXLXXLXXXL
Livvidde (cm)9196101106111116121126131136141146
Hoftevidde (cm)111116121126131136141146151156161166

Oversikt over jeanspassformer

NavnPassformLiv
AMYSuper slim fitHøyt liv
NILLEEkstra slim fitHøyt liv
SANNAEkstra slim fitRegular liv
EMILYSlim fitRegular liv
GEMMARegular fitHøyt liv
ELLENBootcut fitHøyt liv
MILLELoose fitHøyt liv
SAGAVery loose fitHøyt liv