Skijakke med justerbar bunn og hette, Surf the web, Packshot
STRAIGHT
Farge: Blå

Skijakke fra Zizzi. 

Sporty skijakke med justerbar bunn, hette med justerbar knyting og vindtett elastisk ermeavslutning med tommelhull og borrelås. Den har praktiske glidelåser i armhulene for ventilasjon, lommer med glidelås og mykt innerfôr i fleece. Skijakken er vind- og vanntett med teipede sømmer, som sørger for at vann ikke kan trenge inn. Den har også høy pusteevne, noe som gjør den spesielt egnet for en aktiv livsstil.

Skijakken tåler et vannsøyletrykk på 8000 mm.

Skijakke med justerbar bunn og hette, Surf the web, Model Skijakke med justerbar bunn og hette, Surf the web, Model
Gå til produkt
Skibukse med seler, Black, Packshot
STRAIGHT
1 899,95 kr
Farge: Svart

Skibukse fra Zizzi.

Skibukse med seler og justerbar borrelås i livet. De har praktiske glidelåslommer og glidelås ved anklene så de enkelt kan trekkes over sko. De er vind- og vanntette med teipede sømmer, som sørger for at vann ikke kan trenge inn. I tillegg har de en høy pusteevne, noe som gjør de spesielt egnet for en aktiv livsstil.

Skibuksen tåler et vannsøyletrykk på 8000 mm.

 

Skibukse med seler, Black, Model Skibukse med seler, Black, Model
Gå til produkt
Jacquardmønstrete strikkegenser med høy hals og glidelås, Dark Grey Mel. Comb, Packshot
STRAIGHT

Strikkegenser fra Zizzi. 

Strikkegenser med trendy jacquard mønster og høy hals med glidelås. Strikkegenseren har ribbavslutning på ermer og bunn i tillegg til en komfortabel passform.

Jacquardmønstrete strikkegenser med høy hals og glidelås, Dark Grey Mel. Comb, Model Jacquardmønstrete strikkegenser med høy hals og glidelås, Dark Grey Mel. Comb, Model
Gå til produkt
Levering: 1-3 hverdager