Håraccessories

En flott frisyre er prikken over i-en når du hopper i dagens antrekk, og med riktige accessories til håret får du lov til å uttrykke den personlige stilen din fra topp til tå. Hos Zizzi finner du et bredt utvalg av håraccessories, så du bør glede deg til å utforske utvalget vårt av hårspenner, hårstrikker, scrunchies og mye mer. Dette vil piffe opp frisyren din for både hverdag og fest.

En flott frisyre er prikken over i-en når du hopper i dagens antrekk, og med riktige accessories til håret får du lov til å uttrykke den personlige stilen din fra topp til tå. Hos Zizzi finner du et bredt utvalg av håraccessories, så du bør glede deg til å utforske utvalget vårt av hårspenner, hårstrikker, scrunchies og mye mer. Dette vil piffe opp frisyren din for både hverdag og fest.

Skap en flott frisyre med håraccessories

Setter du opp håret ditt på samme måte hver eneste dag, eller elsker du å utfordre frisøren din når du setter deg ned i stolen? Uansett om foretrekker et naturlig uttrykk eller farger håret ditt i vakre farger, er hårpynt det perfekte tilbehøret.

En enkel, hvit T-skjorte og et par jeans kan enkelt blir et festlig antrekk når det tilføyes et hårbånd, akkurat som en festlig kjole kan fremheves av noen perler eller klyper i håret. Hårpynt har den samme elegante effekten som det smykker har omkring halsen, håndleddene eller i ørene.

Hos Zizzi finner du et stort utvalg av accessories som passer til både langt og kort hår, i tillegg til krøller, bølger og glatt hår. Det er mange alternativer å velge mellom.

Hårbånd

Smale, brede, fargede, flettede, enkle, i stoff eller med en sløyfe. Ja, uansett hvilken stil du ønsker å uttrykke, kan du gjøre det med et hårbånd.

Hvis du er en klassisk fashionista vil et ensfarget hårbånd fungere perfekt for både blondiner og brunetter. Men dersom du ønsker å skille deg ut fra mengden, så vil et fargerikt tilbehør i plast være noe for deg.

Hårnåler

Når du ønsker å holde styr på krøllene dine på treningsstudioet eller ute på en tur i skogen, er noen praktiske hårnåler helt uunnværlige. Hårnåler i metall eller plast holder fast de løse krøllene, og sørger for at frisyren sitter som den skal fra start til slutt. Kombinert med en holdbar hårspray kan du enkelt få pulsen opp og dyrke en aktiv livsstil uten å bli plaget av frisyren.

Hårnåler kan brukes av kvinner med både langt og kort hår, så uansett om du har lengde på håret ditt eller rocker en stilig, kort frisyre, er hårnåler et must blant tilbehøret til håret ditt.

Hårklemmer

Hårklemmer er en av de mest populære trendene for øyeblikket, så hvis du ønsker å være med på hårmoten bør du unne deg noen flotte klemmer. Du finner både mindre klemmer, som er perfekte for å sette fast håret på siden eller bak på hodet dersom man har kortere hår, mens også store hårklemmer som kan fremheve det flotte fallet på lengre hår.

Hårstrikker

Uansett hvilken frisyre du har er hårstrikker et utrolig viktig tilbehør til håret for de fleste kvinner. Hos Zizzi finner du både de smale hårstrikkene du enkelt kan ta med deg på farten, i tillegg til de brede som er bra for krøllete og krusete hår.

Du kan både velge mellom hårstrikker i nøytrale farger som matcher hårfargen din, eller sette litt farge på frisyren din med en fargerik hårstrikk. Bruk hårstrikkene til å lage en høy hestehale før du drar på en festlig bytur med vennene dine, eller ha de liggende i treningsbagen din slik at du er klar for dagens treningsøkt.

Scrunchies

Scrunchies har igjen blitt en stor del av hårmoten, og disse populære stoffstrikkene passer spesielt godt når du ønsker å piffe opp antrekket ditt til hverdagen. Velg mellom flere vakre farger og finn designet som matcher din personlige frisyre.

Hårklyper

Hårklyper er gode å ha når du skal samle håret ditt, og med de rette klypene har du mange muligheter for å skape din helt egen frisyre.

Du kan raskt sette opp håret med de praktiske hårklypene, men du kan også bruke de til å lage en fin frisyre ved å vri håret og samle det opp i en dott i nakken. Du kan bruke hårklypene for å holde håret på plass, og hvis du vil at frisyren skal vare lenge kan du forsegle den med hårspray.

Her på Zizzi finner du et stort utvalg av hårspenner, hårklemmer og -klyper. Hårspennene og -klemmene våre passer begge godt for å samle opp håret, og det kan gjøres på uendelige mange måter.

Hårkammer

Hvis du ønsker å gi frisyren din en ekstra detalj, så trenger du hårtilbehør som kan tilføye noe ekstra. Hvis du ikke allerede kjenner til de populære hårkammene, kan du se frem til å starte med å bruke dem. De er utrolig stilige og kan enkelt skape blikkfang til frisyren din. Du kan både bruke hårkammene som et praktisk tilbehør til å piffe opp håret ditt, eller så kan du bruke de til å gre panneluggen din bort fra ansiktet.

Hårspenner

Hårspenner er flotte accessories som lar deg samle sammen håret på mange forskjellige måter, samtidig som du dekorerer frisyren din. De er uunngåelige å ha mange av når du ønsker å ha en enkel måte å sette håret opp på, men samtidig ønsker å se bra ut.

Hårbøyler

Hvis du ønsker å holde håret vekk fra ansiktet ditt eller panneluggen borte fra øynene dine, er en hårbøyle det perfekte og mest moteriktige valget. Velg en modell i en vakker farge, som for eksempel blå, gul, rød, rosa eller grønn, eller ta et dristig valg og finn en hårbøyle med glitter, perler eller mønster. Til fest er det elegant å sette en velourbøyle i håret.

Sløyfer

En søt sløyfe kan være prikken over i-en når du skal på sommerfest. Til en lys sommerkjole er sløyfen en fin detalj å tilføye til en flette eller en hestehale. En oversized sløyfe kan brukes som en feminin kontrast til et par ripped jeans og et par stilige støvletter. Mulighetene er mange med dette tilbehøret.

Håraccessories til alle anledninger

Året er fylt med mange spennende arrangementer. Fra de store festene til de små eventyrene - det er alltid en opplevelse som venter rundt hjørnet - og med riktige accessories kan du raskt sette opp håret på en stilig måte.

På varme sommerdager er det fint med løst hår som bølger seg nedover bare skuldre. Men hvis du ønsker å understreke den feminine sommerstilen din er hårpynt det perfekte virkemiddelet. En sløyfe kan for eksempel gi et bohemsk uttrykk, mens fargerike hårkammer piffer opp antrekket.

Når vinteren og høsten kommer er det viktig å kunne gre håret tilbake i en stram og elegant frisyre, slik at det er plass til et fint og varmt skjerf rundt halsen.

Det er ikke bare årstidenes vind og vær som avgjør om du burde style håret med et hårbånd, hårbøyler eller annet hårpynt. Både til hverdag og fest er hårtilbehør et must for den moteriktige kvinnen, og her på Zizzi gir vi deg et stort utvalg av håraccessories til alle anledninger. Dermed kan du alltid style håret ditt til både små og store anledninger.

Bli klar til bryllup med flott hårpynt

Festlige arrangementer krever festlige frisyrer, og selv om det ofte er flott med løst hår til bryllupet, velger de fleste brudene en klassisk frisyre. Hvis du drømmer om de perfekte hårnålene med perler, eller annet hårpynt som matcher brudekjolen din, kan du enkelt finne hårtilbehøret du ønsker her hos Zizzi. Vi har selvfølgelig også et fantastisk utvalg av håraccessories til deg som er bryllupsgjest, akkurat som brudepikenes frisyrer også kan bli satt opp med hårtilbehør fra oss.

Finn hårpynt til konfirmasjonen hos Zizzi

Det er en fantastisk opplevelse å bli konfirmert, og her i Norge er det ganske vanlig at jentene går til frisøren for å fikse håret før bunaden blir funnet frem. Men dersom du har full kontroll på hårmoten, kan du også velge å sette opp håret ditt selv. Med en rettetang eller krølltang som hjelpemiddel kan du være så kunstnerisk du bare vil, og med de vakre hårtilbehørene våre har du mange muligheter for å sette opp håret ditt akkurat som du ønsker.

Flott hårpynt til kort hår

Hvis du er en av de kvinnene som har kort hår, vet du at det kreves riktig styling for å mestre stilen. Selv om håret er kort, er både hårføner og gode hårprodukter, som for eksempel mousse, voks og hårspray, uten tvil fortsatt en del av den daglige hårrutinen din. Det samme gjelder hårpynt, som enkelt kan piffe opp frisyren din.

Hårbånd, hårklemmer, hårkammer og strikker kan enkelt settes i håret, slik at frisyren din både blir personlig og iøynefallende. For de festlige begivenhetene er det et åpenbart valg å gå for hårtilbehør som matcher det elegante antrekket ditt - det vil helt sikkert være prikken over i-en.