Farge: Grønn

Regnjakke fra Zizzi.

Praktisk regnjakke med høy pusteevne og tapede sømmer som hindrer vann i å gå gjennom. Den har hette med justerbar snøring, vanntett 2-vejs glidelås og lommer foran. Regnjakken har splitt i siden og knappelukking nederst på ermene.

  • Denne kappen har en vannsøyle på 8.000 mm.
  • Jakken har en pusteevne på 3.000.

Vannsøyle som er oppgitt for jakken er et mål på stoffets vannavvisende egenskaper. Den angir vannmengden i millimeter som kan presses mot stoffet før vannet begynner å trenge gjennom det.

Når det gjelder vanntette materialer, brukes ofte en vanntett membran eller et vanntett belegg. Det kan være en tynn film eller et lag med materiale som påføres ytterstoffet. Denne membranen er utformet for å hindre vann i å trenge inn i stoffet, samtidig som fuktighet og damp (svette) fra innsiden slipper ut, slik at bærekomforten opprettholdes.

Det finnes ulike grader av pusteevne, avhengig av hvor raskt svetten kan gå gjennom materialet. Denne jakken har en pusteevne på opptil 3000g/m2/d, noe som gjør den behagelig å ha på selv i vått og fuktig vær.

Regnjakke med lommer og hette, Grape Leaf, Image Regnjakke med lommer og hette, Grape Leaf, Model
Gå til produkt
Farge: Svart

Regnbukser fra Zizzi.

Løstsittende regnbukse i pustende kvalitet med forseglede sømmer som sikrer at det ikke kommer inn vann. Buksen har elastisk linning med justerbar snøring.

  • Regnbuksen tåler vannsøyle på 8000 mm.
  • Regnbuksen har en pusteevne på 3000.

Vannsøylen som er oppgitt for jakken er et mål på stoffets vannavstøtende egenskaper. Det angir mengden vann i millimeter som kan presses mot stoffet før vannet begynner å trenge gjennom det.

Når det gjelder vanntette materialer brukes ofte vanntett membran eller vanntett belegg. Det kan være en tynn film eller et lag med materiale som påføres ytterstoffet. Denne membranen er utformet for å hindre vann i å trenge inn i stoffet, samtidig som fuktighet og damp (svette) fra innsiden slipper ut, slik at komforten for brukeren opprettholdes.

Det finnes ulike grader av pusteevne, avhengig av hvor raskt svette kan passere gjennom materialet. Denne jakken har en pusteevne på opptil 3000g/m2/d, noe som gjør den behagelig å ha på selv i vått og fuktig vær.

Regnbukse med strikk og snøring, Black, Model Regnbukse med strikk og snøring, Black, Model
Gå til produkt
Farge: Svart

Gummistøvler fra Zizzi.

Kort gummistøvel med vid passform som har strikk på begge sider for å sikre best mulig passform.

Innersålen er utskiftbar og utformet med støtte for fotbuen for optimal komfort. Materialet er lett, noe som gjør støvelen behagelig å ha på seg hele dagen.

Tips: Hvis du har en litt mindre fot, men elsker sko, kan du prøve en innleggssåle. Dette vil gjøre skoen litt mindre på innsiden.

Hælhøyde: 3 cm.

Mål lengden på foten din, og finn størrelsen din i tabellen under Produktmål.
Passformen er innarbeidet i størrelsene, så du trenger bare å ta hensyn til lengden på foten din.

Les mer i vår skoguide

Korte gummistøvler med bred passform, Black, Image
Gå til produkt