BLACK WEEK

BLACK WEEK

Få oversikt over alle aktuelle tilbud i løpet av Black Week.

Black Week-tilbud
Nye tilbud hele uken

Følg med hele uken! Vi varmer opp til Black Friday med nye rabatter hver dag! Club Zizzi-medlemmer får tidlig tilgang til alle de fantastiske Black Friday-tilbudene! Meld deg inn i dag for å få tidlig tilgang.

Følg med hele uken! Vi varmer opp til Black Friday med nye rabatter hver dag! Club Zizzi-medlemmer får tidlig tilgang til alle de fantastiske Black Friday-tilbudene! Meld deg inn i dag for å få tidlig tilgang.

Black Week 2023

Hvis man bare er litt interessert i å gjøre gode kupp, så kjenner man sikkert også til årets største shoppingdag – Black Friday. Black Friday er uten tvil Norges største shoppingdag for både fysiske butikker og nettbutikker.

Black Friday, som alltid er på den fjerde fredagen i november, har de siste årene blitt et større og større fenomen som er med på å sette i gang julehandelen over hele verden. Hos Zizzi så er vi også selvfølgelig med – du kan lese mer om det på vår side om Black Friday 2023.

I det siste har flere og flere butikker tatt Black Friday-konseptet til et nytt nivå og utvidet det fra å kun vare i ett døgn, til at det varer i flere dager. Tilbudene starter typisk mandagen før Black Friday og varer helt frem til den store dagen. Konseptet går derfor under navnet Black Week.

Nye tilbud hele uken

Hos Zizzi kan vi absolutt se fordelene ved Black Week. Du har lenger tid til å nyte de gode tilbudene, du kan spare enda mer penger og vi kan skjemme deg bort med flere rabatter og tilbud. Det er ingen grunn til å vente, så derfor har du mulighet til å delta i vår Black Week-fest både på nett og i våre fysiske butikker.

I år kommer Black Friday til å starte søndag 19. november, og for at du skal få så mye som mulig ut av salgsfesten så fortsetter vi til og med søndag 26. november – vi holder med andre også Black Weekend. Vi kan nesten ikke vente! Vi kan ikke forestille oss mye som er bedre enn en hel uke med gode tilbud på plus size-klær.

Black Week i Zizzis fysiske butikker

Vi kan garantere at våre butikker kommer til å bugne med fantastiske varer til riktig gode priser i løpet av hele Black Week 2023. Uansett hvilken dag du kommer, så står vi klare med mange tilbud og god veiledning på hvordan man finner det riktige produktet – om det så er en vinterjakke, en kjole til årets julebord eller noe helt annet.

Tidligere har man sett at det kan være stor pågang i butikkene på Black Friday fordi tilbudene kun varer i en veldig kort periode. Men med Black Week er tilbudene spredt utover flere dager og det gjør at det ikke er like mange kunder samlet på ett sted. På denne måten kan vi også passe bedre på hverandre.

Vi anbefaler likevel at du kommer i god tid, hvis du har sett for deg et spesielt tilbud i en av våre fysiske butikker. Da er det også større sjanse for at du får tak i det du vil ha.

Finn gode tilbud på plus size-klær til kvinner

Black Week vil selvfølgelig også bli feiret her på Zizzi.no. Vi har utvalgte varer som kun selges på nett og ikke i våre fysiske butikker, så det kan lønne seg å holde et øye med nettbutikken.

Med netthandel er du heller ikke avhengig av å stå i kø eller å skulle nå frem til en fysisk butikk for å få fingrene i de populære varene. Det kan du gjøre i fred og ro hjemme i sofaen, uansett om du foretrekker å bruke smarttelefon, nettbrett eller PC. Samtidig kan du velge å få varene levert til døren – det blir nesten ikke enklere enn det.

Varm opp til Black Friday

Det kan være en god idé å forberede seg litt før det store Black Week-salget starter, slik at du sparer tid i selve perioden og samtidig gjør det mer oversiktlig å kjøpe plus size-klær til kvinner.

Favorittlister

Inne på Zizzi.no har du mulighet til å lage en personlig liste over alle dine favorittprodukter. Før Black Week starter er det derfor en god idé å se gjennom de forskjellige kategoriene, og når du finner et produkt du har lyst på, så kan du klikke på det lille hjertet. På denne måten vil produktet være i din personlige favorittliste som du kan ta frem når tilbudene gjelder, slik at du kan kjøpe produktet med rabatt.

Ønskelister

Det kan godt hende at du har et familiemedlem eller en venninne som har plus size-klær fra Zizzi på ønskelisten sin til jul? Da kan du gjøre ferdig julehandelen i god tid, og se om du finner den perfekte julegaven blant de gode Black Week-tilbudene våre. Det kan jo være at det står en skjorte eller et par plus size-jeans på ønskelisten?

Følg med på nyhetsbrev og sosiale medier

Du kan også starte dine Black Week-forberedelser ved å melde deg inn i Club Zizzi, slik at du er sikker på å være en av de første til å få beskjed om de gode tilbudene allerede før de starter. Samtidig får du selvfølgelig også alle de andre fordelene som kommer med et Club Zizzi-medlemskap; bursdagsgave, 100 dagers gratis retur, tilgang til konkurranser og mye mer.

Hvis du følger oss på Facebook og Instagram, sørger vi for å holde deg oppdatert om hva som skjer både på nett og i butikk. I tillegg kan du selvsagt også bruke våre sosiale medier til å bli inspirert av både oss og andre kunder.

Samme fordeler som alltid

Når du handler hos Zizzi i løpet av Black Week – uansett om det er på nett eller i en fysisk butikk – så gjelder de samme gode betingelsene som alltid. Det betyr blant annet at du fortsatt kan velge å få varene dine levert til døren, din nærmeste Zizzi-butikk eller et hentested når du handler på nett. Du har selvfølgelig også fortsatt mulighet til å returnere eller bytte varene dine hvis du angrer på kjøpet. Som medlem av Club Zizzi har du 100 dagers returrett.

Du kan altså gjøre gode Black Week-kupp og fortsatt få rask levering og enkel retur.