Black Friday

Nedtellingen til Black Friday har startet

Meld deg inn i Club Zizzi i dag og bli den første til å få beskjed om nye tilbud!

Black Friday 2024 hos Zizzi

Gjør deg klar for det store Black Friday-salget hos Zizzi, hvor det kommer til å bugne med fantastiske tilbud på klær i store størrelser, som du ikke kan gå glipp av. Drømmer du om å bli ferdig med julegavehandelen i god tid, er Black Friday en perfekt anledning til å kjøpe mer til en lavere pris.


Hvis du holder deg våken til midnatt, kan du utforske og benytte deg alle Black Friday-tilbudene på nettsiden vår i fred og ro hele natten. Da er det også en større sjanse for at du får tak i akkurat det du ønsker deg. Hvis du er medlem av Club Zizzi, har du eksklusiv tilgang til tilbudene allerede fra onsdag kl. 19.00.


Nye tilbud hele uken

Hoz Zizzi elsker vi Black Friday og gode tilbud, så det feirer vi selvfølgelig hele uken med Black Week. Det betyr at vi starter allerede søndag 23. november og stopper først søndag 29. november. I løpet av uken vil det være nye, spennende tilbud hver dag.


Black Week er vår måte å varme opp til Black Friday. Bare følg godt med på zizzi.no, hvor vi oppdaterer tilbudene hver dag. Du kan også melde deg på Club Zizzi, slik at du kan være blant de første til å motta vårt nyhetsbrev med tilbudene.


Klarer du ikke å vente på den store shoppingdagen som inneholder mange tilbud og rabatter, kan du alltid utforske tilbudene våre året rundt på zizzi.no. Hos Zizzi kan du gjøre mange gode funn som er skreddersydde til stilen din! Ikke gå glipp av salgsvarene våre i store størrelser!


Black Friday 2024

Vi gleder oss til Black Friday, og hvis du også gjør det, har du sikkert allerede begynt å tenke på hva du skal kjøpe på den store dagen. Black Friday er et amerikansk fenomen, som i løpet av de siste fem årene har vokst seg større og større i resten av verden, og ikke minst i Norge.


Når er Black Friday?

Black Friday løper av stabelen samme dag hvert år, nemlig første fredag etter Thanksgiving i november – og i år er det fredag 29. november 2024. Dagen er plassert slik at man skal kunne handle julegaver, og derfor har det i USA vært den største og travleste shoppingdagen hele året siden 2005.


Et brak av et salg

På Black Friday skrur butikker og nettbutikker opp tilbudene i en slik grad at det forventes lange køer overalt i byene, og man bør derfor smøre seg med god tålmodighet hvis man leter etter et godt tilbud. Det betyr at du skal være rask på avtrekkeren hvis du ønsker å få tak i en spesifikk ting med ekstra lav pris på Black Friday.


Vær med på årets store shoppingdag!

Nordmenn elsker å spare penger, og det er derfor ikke en overraskelse at vi fortsetter med Black Friday-tradisjonen hvert år. Det er også en unik mulighet for alle butikkene å starte med julegavesalget, på samme måte som det er perfekt for deg som forbruker. Zizzi skal også være med på Black Friday 2024, men hvilke tilbud som blir tilgjengelige, vil først bli avslørt på dagen. Du kan imidlertid glede deg til mange gode rabatter på stort sett alle varene våre i plus size.


Black Friday er en festdag for mennesker som elsker å shoppe. Misliker du lange køer i butikkene, kan du bare lene deg tilbake i sofaen hjemme og gjøre et kupp i nettbutikken vår. Vi inviterer deg til mange gode Black Week-tilbud!


Forbered deg til Black Friday 2024

Har du sett deg ut noe hos oss som du bare må få tak i på Black Friday, men ikke orker tanken på stress og kaos, er det likevel noen ting du kan forberede deg på. Hvis du er litt forberedt, er det større sjanse for at du får tak i det du ønsker deg, uansett om du handler i en av våre fysiske butikker eller i nettbutikken.


Først og fremst er det en god idé å bestemme seg på forhånd for hva man ønsker seg. Det er ikke tid til å bruke flere timer på å tenke over et plagg, da de raskt kan forsvinne rett foran nesen din. Hvis du velger å handle i en av våre fysiske butikker, anbefaler vi å møte opp i god tid – og forbered deg på å stå i kø!


Finn perfekte julegaver og adventsgaver

Elsker du klær i plus size fra Zizzi, eller kjenner du kanskje noen andre som gjør det? I så fall er Black Friday en perfekt mulighet for å bli ferdig med noen fine julegaver til en du er glad i. Hos Zizzi kan du unne deg motebevisste klær i plus size, som ikke går på kompromiss med designet bare fordi det er store størrelser. Vi tilbyr alt fra bluser og topper til jeans, skjørt, kjoler, jakker, treningstøy og undertøy. Alle plaggene er laget i størrelser som er plus size, og som komplimenterer kvinnekroppen på best mulig måte.


Hvis du er i tvil om størrelsen, kan du få hjelp av vår størrelsesguide. Hos Zizzi vet vi at det kan være vanskelig å kjøpe klær til andre hvis man ikke har noe spesifikt å gå etter. Imidlertid vet vi også at det kan være vanskelig å la være, da man kan spare masse penger på Black Friday-tilbudene våre.Er du litt usikker på om du skal kjøpe en kjole eller en ny jakke, kan det hende det er lettere å velge ut noen vakre accessories. I utvalget vårt av accessories kan du for eksempel finne en søt adventsgave som skaper varme i den kalde og mørke desembermåneden. Velg et vakkert halstørkle eller noen behagelige strømpebukser. Her finnes det mange muligheter.


Vi sees på Black Friday hos Zizzi!

Hos Zizzi gleder vi oss til et brak av en tilbudsfest! På den store shoppingdagen kan du kle deg med spennende varer i plus size fra topp til tå! Du kan være blant de første til å få tilgang til tilbudene og rabattene våre ved å melde deg inn i Club Zizzi. Vi sees hos Zizzi!