<strong>Velg et par sko som passer deg</strong>

Velg et par sko som passer deg

Nye sko med bred passform? Vi svarer på spørsmålene dine

Har du sett det omfattende utvalget vårt av damesko? Her finner du sandaler og ballerinasko til sommeren, støvler til vinteren og joggesko for hele året.


Alle våre sko har bred passform og er laget spesielt for den bredere foten. Det finnes mange tegn på at sko med bred passform kan være det perfekte valget for deg. Kanskje opplever du noe av følgende:

  • Føttene hovner opp i løpet av dagen, og du må løsne på lissene eller åpne glidelåsen.
  • Du kjøper ofte sko som er for lange for føttene dine – bare for å få riktig bredde.
  • Du har vondt i føttene, skoene klemmer eller du må bytte sko i løpet av dagen.

Kjenner du deg igjen i ovenstående? Da kan våre sko med bred passform være noe for deg. Her svarer vi på noen av de oftest stilte spørsmålene om skoene våre:

Hvor brede er skoene – og er alle sko like brede?

Skoene er designet ut fra samme fotmodell, slik at de alle har samme bredde. De har ekstra bredde i sålen i forhold til vanlige skostørrelser og er generelt romsligere rundt tærne og vristen. Derfor er sko fra Zizzi ideelle hvis du har problemer med klemte tær eller vondt i foten i løpet av dagen.


Hvis skoene er litt for brede – enten i sålen eller over foten – kan du bruke en ekstra innleggssåle. På denne måten får du fordelen av den ekstra bredden, men tilpasset foten din. I tillegg kan du bruke et hælinnlegg for å sikre at skoen sitter godt. Se her hvordan du bruker et hælinnlegg.


Mange av skoene tilbyr dessuten ulike justeringsmuligheter for å sikre at de passer perfekt til foten din.

«Jeg ville ikke kunne kjøpe denne typen sko i en vanlig butikk. Men disse skoene er ekstra romslige. De har elastiske bånd og spenner, og sålene i ballerinaskoene er myke og støttende.» – @camilla_plus

Hvilke justeringsmuligheter er det på skoene?

Mange av skoene våre kan justeres slik at de sitter godt på føttene dine, uansett om du har høy eller lav vrist eller om føttene dine hovner litt opp i løpet av dagen. Noen sko justeres med synlige spenner eller borrelås, mens andre har skjulte elastiske bånd som sørger for at remmene sitter godt på foten uten å stramme.

Kan innersålen tas ut?

Innersålen kan fjernes fra alle joggesko. I ballerinasko og andre åpne sko er innersålen integrert i sålen. I støvler er innersålen også festet på plass. I disse tilfellene er det ideelt å bruke en ekstra innleggssåle for enda bedre komfort.

Har skoene støtte for fotbuen?

Det er integrert støtte i alle sko med Comfort Sole (ballerinasko, slip-on-sko). Det betyr at selv om sålen i utgangspunktet er tynn, har vi designet den for å være komfortabel. Sålen har puter som støtter fotbuen og fotballen.


Fotbuestøtten er også integrert i sko der det er mulig. Du kan lese mer om dette i produktbeskrivelsen til hver enkelt sko. Hvis du trenger mer støtte, bør du vurdere å bruke en innleggssåle.

Hvor mye veier skoene?

Vekten varierer fra sko til sko og avhenger av sålens konstruksjon. Vi gjør skoene så lette som mulig uten at det går på bekostning av komforten. En chunky støvel vil være litt tyngre enn en ballerinasko på grunn av tykkelsen på sålen, som er designet for å være mer slitesterk.

«Jeg har brede føtter, og noen ganger hovner de opp i løpet av dagen. Skoene fra Zizzi er perfekte for meg fordi sålene gir støtte og skoene er komfortable hele dagen.» – @marianne.bjerring

Har du prøvd skoene våre ennå?

Om du ikke har det, er det jammen på tide. Hvis du har flere spørsmål, kan du alltid få svar ved å kontakte vår kundeservice. Utforsk utvalget vårt og finn dine nye favorittsko med bred passform.