Farge: Blå

Midikjole fra Zizzi.

Nydelig ermeløs midikjole i en vakker kvalitet av 100% LENZING™ ECOVERO™ Viscose, som er behagelig å ha på og sitter lett på kroppen. Kjolen har justerbare, smale skulderstropper, rund utringning og en løs A-form.

Kjole i viskose med stropper og trykk, Marina Flower AOP, Image Kjole i viskose med stropper og trykk, Marina Flower AOP, Model
Gå til produkt
Farge: Blå

Bikinitopp fra Swim by Zizzi.

Ensfarget trekantet bikinitopp med tynne stropper som elegant knytes i nakken og ryggen for en justerbar passform og et feminint preg. Bikinioverdelen er laget av et klorresistent og slitesterkt materiale som gir lang holdbarhet og fargeekthet, og er fôret med mesh for støtte.

Ensfarget trekantet bikinitopp, Nebulas Blue, Model Ensfarget trekantet bikinitopp, Nebulas Blue, Model
Gå til produkt
Farge: Blå

Bikinitruse fra Swim by Zizzi.

Ensfarget bikinitruse med høy midje. Bikinitrusen er laget i et klorresistent, hurtigtørkende og slitesterkt materiale med nettingfôr foran for ekstra støtte og en behagelig, myk følelse mot kroppen.

Bikinibunn med høy midje, Nebulas Blue, Image Bikinibunn med høy midje, Nebulas Blue, Model
Gå til produkt
Price reduced from 1 299,95 kr to 649,97 kr
Farge: Beige

Sandal fra Zizzi.

Sandal i skinn med vid passform. Sandalen er designet med borrelåsstropper over vristen og spenne rundt hælen for optimal passform.

Sålen er utformet med svangstøtte for å sikre optimal komfort, og den myke fotsengen i et lett polstret materiale gjør skoen behagelig å ha på seg hele dagen.

Mål lengden på foten din, og finn størrelsen din i tabellen under Produktmål.

Les mer i skoguiden vår

Sandal i skinn med bred passform og justerbare remmer, Irish Cream, Image
Gå til produkt